Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (316)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Trailerová kampaň vykecala jak ty nejlákavější momenty, tak i hlavní příběhový zvrat, který nastane zhruba v půlce. Do té doby se jedná o naprosto tuctový akčňák, v němž máte dost času na odškrtávání žánrových klišé; druhá polovina se pak snaží nabídnout něco víc, jenže moc se jí to přece jen nedaří. Záporák Guye Pearce je smutně necharismatický, Eiza González nic hrát nemusí a spoléhá se na fyzické přednosti, no a Diesel si holt jede svou rutinu. Jako zneužívaný voják, jemuž je do značné míry odňato vlastní vědomí, by nám v trumpovské éře mohl něco říct, ale na to se tu nehraje. Tohle je úplně jednoduchá, prostinká, banální akce, která sotva uspokojí jen fandy zaměnitelných digitálních efektů a ve slow motionu padajících nábojnic. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel vytáhl ze skříně tílko co nosí už od roku 2001,rozšířil svůj herecký rozsah o druhý výraz - lehce zmateného,pořídil si uzdravovací/opravovací filcky a jal se mstít těm co mu zabili ženu a nakonec i jeho...a nebo ne?Trailer sem neviděl,takže jsem měl to štěstí,že jsem mohl být alespoň trochu překvapen,ale že by to byla úplná výhra se říct nedá.Neznám ani komiks,takže nemůžu říct,jestli i ten je tak hloupý,ale film není ničím víc než extrémně (a zbytečně) vážně se beroucím akčním béčkem,které se nějakou náhodou dostalo áčkového označení a velmi pravděpodobně by nebylo dobré ani kolem roku 2000,kdy podobné filmy měly žně.Jestli to navíc mělo odstartovat nějakou sérii je to o to smutnější...40% ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch filmů, který se snaží ohromit celý svět, ale ve výsledku za něho dáte stovku v trafice.Tenhle film, tak jako mnoho a mnoho filmů před ním, měl obrovský potenciál a je pravda, že se tady, objeví záblesk něčeho svěžího a neotřelého, ale rychle je to zadupáno do země. První chybou, kterou tvůrci udělali je obsazení Vina Diesela, který svůj herecký talent zabil před mnoha lety, Vin Diesel nevychází ze své role Dominica Toretta a na filmu je to znát a film tím logicky trpí a trpí tím i divák. Dost to zachraňuje Guy Pearce, který si svoji roli zápo.....no neoznačil bych ho doslova za záporáka, jen má jinou vizi, než jakou má Dominic Toretto, kterému logicky jde o rodinu.....asi. Tak jako tak, Guy Pearce hraje výborně a zbytek herců, je víceméně průměrných, jejich výkon neurazí, ale taky nenadchne. Po akční stránce, je to celkem fajn, nejvíc mně bavila naháněná ve městě a pak červený tunel, závěrečná bitka je.....prostě tam je, ale že by mně bavila, to se říct nedá. S hudbou si Steve Jablonsky, dal práci a je to znát, kdyby byl takový i samotný film, tak bych hodnotil lépe. Na závěr lze říct, že to neni tak špatné, jak někteří prorokovali, ale je to takový ten typ filmu, který slouží na jedno zhlédnutí a už nikdy víc. Jo a ten alternativní konec, je o dost lepší, než ten co je ve filmu. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Fajn výplach. Jen škoda, že prkno Diesel se projevuje na maximum. Jak už tu párkrát padlo - kdo viděl trailer, bude ochuzen i o těch pár slušných zvratů... a to je fakt škoda. Vedlejší postavy relativně fungují, akce se snaží maskovat nižší budget a celkově to má sympatickou snahu vykřesat z této céčkové komiksové postavy koukatelnou zábavu. A víte vy co? Mě to vlastně nijak neurazilo! ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Viděli jste trailer? Viděli jste všechno. V Bloodshotovi není nic navíc a i to málo, co nabízí stojí celkem za prd. Diesel se vcelku snaží, jenže hraje hlavního hrdinu v comicsovce se zoufale průhledným příběhem, nezajímavými postavami a nenápaditými akčními scénami. Vypadá to jako trošku dražší pilot nějakého béčkového seriálu, kterému dost chybí nadhled, nápady, energie a vlastně cokoliv, kvůli čemu by stál za pozornost. Diesel zase šlápnul vedle, ale na rozdíl třeba od podobně mizerného Posledního lovce čarodějnic tady ani nevidím nic, co by mělo potenciál být pod jiným režisérským dohledem zajímavé. Zbytečný film. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Bloodshot je prvním filmem na motivy komiksů nakladatelství Valiant entertainment. (Ratemus)
  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama