Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Příšerná blbost, sice koukatelná a příjemná, ale ubíjející. Ve srovnání s Kaktusovým květem naprostý brak, za který by se chudák Goldie měla stydět. K filmu: rozdíl mezi Joannou vidlákovou a Joannou zazobanou je fatální, Goldie je v roli nagelované miliardářky k nepoznání. Zklamání přinese český dabing, zejména pak Zdeněk Mahdal v roli "Deana" Russella a obsazení Michala Pavlaty asi do patera rolí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánri jednoduchých romantických snímkov taká celkom príjemná a čestná výnimka, na ktorú sa dá raz za čas pozrieť aj opakovane, ktorá - hoci je trochu dlhšia - nemá hluché a k zívaniu nútiace miesta. Je to také milé, vtipné, s celkom fajn humorom. Proti Goldie Hawn nič nemám, vo svojej mladosti bola krásna, ale zdá sa mi, že jej úlohy sú veľmi často o ničom (Vojačka Benjaminová), tentoraz je ale prirodzená a sympatická ako v postave rozmaznanej paničky Joanny, tak aj ako správna matka Annie. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Roztomilo naivná americká komédia so sympaťákom Kurtom Russellom v hlavnej úlohe. Partnerkou v tomto filme mu je fešná Goldie Hawn. Pristane im to spolu. Jednoduchá zápletka so stratou pamäti, trocha romantiky, absencia, dnes tak obľúbeného, fekálneho humoru, robia z tohto titulu príjemnú komédiu. I filmársky je to dobre zvládnuté, takže dávam tri hviezdičky. V žiadnom prípade to nehádžte "Přes palubu", oplatí sa to pozrieť. *** ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná rodinná komedie, která slouží jako taková pohodová oddechovka. Chemie mezi dvojicí funguje, vtípky celkem taky, není potřeba nad ničím moc přemýšlet a prostě se jen dívat. Děcka jsou taky dobře vybraný, takoví správní zlobiví smraďoši, takže ani tady není prostor na nudu. Za mě nadprůměrná pohodička. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Goldie to s Kurtem vždycky klapalo a to nejen na filmovém plátně. Ne jinak je tomu tentokrát, kdy spolu s režisérem Marshallem představují typická, ale nadmíru sympaticky podaná schémata romantických komedií zabalená do osmdesátkového maloměstského celofánu. Občas člověka sice napadne, že by se při ztrátě paměti choval asi trochu "logičtěji", ale v celkovém vyznění to nepůsobí nijak katastrofálně. Pro mě tenhle skok přes palubu fungoval víc než dostatečně. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama