Reklama

Reklama

Goblin Slayer

(seriál)
  • Japonsko ゴブリンスレイヤー (více)
Trailer 3
Japonsko, (2018–2023), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Kumo Kagjú (kniha)

Hrají:

Júičiró Umehara, Jui Ogura, Nao Tójama, Júiči Nakamura, Tomokazu Sugita, Jóko Hikasa, Maaja Učida, Juka Iguči, Jošicugu Macuoka, Ikumi Hasegawa, Daiči Hajaši (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Mladá kněžka se dostává do party nováčkovských dobrodruhů, kteří se chtějí vydat na úkol zabíjení goblinů. Přestože jsou goblini snad nejslabší monstra v tomto světě, ve skupině tvoří velikou hrozbu a skupina dobrodruhů jeden po druhém umírá. Na pomoc skupině však přichází muž, který oddal celý svůj život zabíjení goblinů... (Gantai)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (14)

GamelotXP 

všechny recenze uživatele

Pořád underated, protože do světa anime přináší spoustu nového: 1,větší neznamená lepší (Že nové star wars!), příklad to že máš 2 metrový meč neznamená, že je vždy vhodnější, nebo že i malý nepřítel může dosti zavařit. 2. Hlavní hrdina není středoškolák ani dospívající, a nemá žádné skryté ultra schopnosti pro které nic neudělal, má uvěřitelné a viditelné komplexy dokonce používá k boji strategii a navíc je celkově dobře napsaný. 3. Není tam tak moc klišé, jako jinde. Žádná postava mi nijak nevadí a ani není ani nijak uřvaná, jenom mně štvalo, jak paní elfce strašně vadilo upalování a topení, což moc smysl nedávalo. 4. Aspekt strachu a beznaděje je sem tam vidět a to je dobře. 5. Zbroj není useless, a dokonce někdo používá přilbu, což je důležitá část výzbroje a dokonce, že se oblečení i zbroj obměňuje. mínusi: Hlavním nedostatkem je sám příběh, který nijak extra nevyvinul a byl průměrný. No, snad druhá série ukáže něco více. dodatek A dialogy s hlavním hrdinou nemůžou být moc dobré, právě kvůli jeho zřejmého komplexu xd. ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Tohle anime mi bude navždy sloužit jako odpočinek od ostatních anime, Příběh o Zabijákovy kterej prostě zabijí skřety v celku originální příběh ale ne zas tak šílený, Grafika v celku slušná až zde holky dělaj celkem roztomilost jako třeba Mladá kněžka, Hudba originální až skvěle pasuje, Postavy dost zajímavý, hlavně Mladá kněžka a jasnej Goblin Slayer. Goblin Slayer ale není takový anime zaměřeno na příběh naopak je to skvělí na oddych od ostatních seriálů. Za mě 90% ()

Reklama

ravalah 

všechny recenze uživatele

Kdy to srovnám s tím, co jsem doposud viděl a to i se starší tvorbou z 90 let, je to prostě strašná sračka. Primitivní dialogy plné "jo", "dobře" a tak podobně. První díl vypadal, že to bude aspoň trochu surové, ale znáte to. Vyjímka potvrzující pravidlo. Animace taky nic moc, děj je asi tak zábavný, jako grindění gearu ve wowku. Strašný. To už se neumí udělat pořádné anime? ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrdina je takový Mac Giver. Vymýšlí různé způsoby jak zlikvidovat démony. Topení, pálení, škrcení, pasti a různé triky mu nejsou cizí. Přesto se shledává s odporem ze strany ostatních dobrodruhů, neboť zabíjí jen gobliny. Je to obyčejný člověk bez super schopností, který jen ale používá mozek. Jeho tvář nikdy neudivíme. Opening má hezkou hudbu i zpracování. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž první řada mírně vybočovala ze škatulky "klasický hrdinských fantasy anime", tak druhá do ní už suverénně zaplula. Sice to má celkem dobře napsané postavy, ale bohužel jejich dialogy a interakce jsou strašně klišovité a postupem času až otravné. A jelikož ani produkční kvality nikdy nevybočily do nadprůměru nemůže se z něj dostat ani celkové hodnocení. 65% ()

Galerie (361)

Zajímavosti (5)

  • Závěrečná nestvůra se jmenuje Beholder.
    (breckakamil)
  • To, že se jedná o přehrávaní RPG hry „Dračí doupě“ je jasné (proto vsuvky s házejícími kostkami jsou možná chápany jen hráčúm téhle hry). V momentě, kdy je Goblin Slayer téměř zabit goblinem, padnou kostky s číslem 1, což znamená proměnu v berskekra, kterou tvůrci znázorňují svítícím okem. (breckakamil)
  • Hádanka „Co mám v kapse?“ je Easter egg, tedy odkaz na knižní fantasy epos „Hobbit“ od J.R.R. Tolkiena. (breckakamil)

Reklama

Reklama