Reklama

Reklama

Don't Knock Twice

Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch chce Jess (Katee Sackhoff) získať späť svoju dcéru. Chloe (Lucy Boynton) však z tejto správy nie je vôbec nadšená, keďže matka pri nej nebola vtedy, keď ju najviac potrebovala. Svojou nerozvážnosťou sa však Chloe dostane do problémov. Zaklope dvakrát na dvere domu, v ktorom býva stará čarodejnica, a tým prebudí nebezpečnú kliatbu. Jedinou nádejou na záchranu je totiž len jej matka. Otázkou ale je, či dve osoby, ktoré boli tak dlho rozdelené, sú schopné spojiť sa a poraziť temnú kliatbu. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Poslechl jsem kolegu z práce a podíval se na film, který mi doporučil. Natěšený jsem si připravil chipsy a cinzáno. Asi po 30 minutách jsem spal... Film jsem si tedy pustil druhý den a naivně jsem doufal, že když má film na CSFD hodnocení 60%, musím přece vydržet do konce. To nemůže být přece sračka! BYLA... do konce jsem vydržel, ale s utrpením. Jakási pohádka, kde se plíží babizna s efekty blikajících světel a tmavých stínů. Nulové napětí a totální blbost. film, kde se babizna snaží chytit puberťačku. A Vy si jen pokládáte otázku, proč s tím dělá takové cavyky? Tak negra chytne za minutu a tu krávu chytá 95 minut? 10% ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Snímek Don't Knock Twice sice ostříleného fanouška hororu pravděpodobně příliš nenadchne, ale dvojitým zaklepáním si přinejmenším získá jeho pozornost na celých 95 minut. Oceňuji, že se režisér C. W. James rozhodl pro kariérní posun a pustil se na tenký led královského filmového žánru. Nicméně má před sebou ještě pořádný kus práce. Nelze mu upřít snaha, avšak jakožto zdejší hororový expert postrádám v jeho režii mnohem více citu. Atmosféra musí na diváka dýchnout. V případě Don't Knock Twice naopak přetrvává dojem jakési těžkopádnosti, která je zjevná zvláště u nefungujících lekaček. Výsledkem je tak až přehnaně přátelský horor, který bych bez obav doporučil i pro rodinnou projekci. Potěšil mě však odkaz na slovanský folklor, jehož studiem se dlouhodobě zabývám, a tak i přes lehce zmatečný twist mírně nadhodnotím a udělím snímku slabší tři hvězdy. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sorry jako, celou dobu jsem ten film podceňoval, ale výsledný dojem je silný, až se tomu sám divím. Plusem je už samotný dramaturgický oblouk, v jehož středu je na hororové standardy komplikovaný vztah mezi matkou s její dcerou, kterou před lety opustila. Duchařiny a vyvražďovačky si zpravidla vystačí s jednoduššími vazbami mezi postavami, takže za to pochvala. Jenže takřka po celou stopáž jsem si říkal, jaká je škoda, že nakonec budu muset film zkritizovat za to, že tento vlastně ambiciózní oblouk staví na kostře strašně klišovité a hloupé hororové báchorky s množstvím lapsů ve scénáři. No ale světe div se, ono nakonec leccos vyplynulo do jiného světla a já zůstal příjemně překvapený, že to nebylo tak hloupé, jak jsem si myslel. Ve spojení s tím, že strašidelné sekvence jsou dobré až excelentní, tu tedy máme příjemný malý horor, který potěší. Pro hororáře lze doporučit, ostatní mohou minout. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Pohádka o drbnuté blondýnce, která se nechá vyprovokovat černouškem a spustí řetězec divácky nepříliš atraktivních událostí. Pokud horor není zajímavý ani děsivý, tak je zbytečný. Tento snímek nebyl zajímavý ani děsivý drtivou většinu stopáže. Oslovilo mě až několik závěrečných minut. Snímek nepřináší na hororovou scénu svěží vítr. Přináší maximálně netradičně vysoký přával zrzounů a zrzic. Čarodějnice není děsivá a atmosféra je po většinu stopáže rovněž žalostná. Lepší hvězda. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Horor se skvělou úvodní čtvrtinou, kdy se pořád něco děje, a to tak nadupaným způsobem, že kdyby mi v tu chvíli někdo zabouchal na dveře (nedejbože dvakrát!), tak svoje spodní prádlo už nikdy nedoperu. Závěrečná půlhodina ale začne být nepěkně rozvleklá a nic moc nezachrání ani nečekaná finální pointa. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama