Reklama

Reklama

Tak už konečně chcípni, táto

  • Rusko Papa, sdochni (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andrej, detektiv a ten nejhorší otec na světě, shromáždí ve svém bytě děsivou skupinu lidí sestávající z jeho rozzlobené dcery, nervózního tyrana a podvedeného policisty. Každý z nich má důvod se mstít... Celovečerní debut Kirilla Sokolova vypráví příběh Mavěje (Aleksandr Kuzněcov), mladého muže s neobvykle odolnou tělesnou konstitucí. S kladivem v ruce dorazí do domu přítelkynina otce Andreje (Vitalij Chajev), aby se mu pomstil za to, že svou dceru dle jejích slov v dětství zneužíval. Mladík ovšem jaksi zapomněl, že otec jeho dívky je shodou okolností drsný a zkorumpovaný policista, který se za žádnou cenu nemíní v tomhle příšerném boji jen tak vzdát. Jak film pokračuje a nabírá na obrátkách, pestrá mozaika vedlejších příběhů, generačních střetů a podvodů znesnadní komukoli vyváznout z bytu se zdravou kůží. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (71)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Určitě doporučuji! Na Halloween to byl kvalitní stylový tip ... Rodinná GORE masakr - komedie, kriminálka... Všechno pěkně v jednom, krásně zamotané a ovinuté rudými krvavými stuhami do sebe. Parádní vizual a kamera. Některý scény téměř umělecká díla (vrtání kolen v koupelně) ... Vtipné sympatické postavy. Celé tak nějak Tarantinovské. Stříkance a gejzíry krve zase připomínaly tradiční exploitační Japonsko. Prostě jak (u)vidíte, chuťovčička !! Mlask 💥 ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Taká normálna rodinka ruského strihu. Otec nekompromisný alfa-samcovský vodca rodiny, milujúci alkohol a domáce násilie, nepripúšťajúci dialóg, kompromis. Všetko podtrhnuté a umocnené jeho veliteľskou policajnou funkciou, buldočím zjavom, sadistickým správaním a schopnosťou vymyslieť si okamžite legendu, z ktorej maximálne profituje. Matka: ustráchaná domáca gazdiná, so zalomenými rukami, bez schopnosti vysloviť svoj názor, prizerajúca so strachom v očiach násiliu v jej obývačke. Dcérka: umelecká duša, pretĺkajúca sa životom, ktorá objaví v sebe vypočítavú mrchu, zavoňajúcu nádejnú, finančne bezstarostnú budúcnosť. Do rodinnej mozaiky nepriamo vstúpia ešte dve postavy - dcérin frajer, zneužitý dcérou na rozdúchanie násilného bitúnku v byte rodičov. Druhou je otcov najlepší kolega a priateľ, ktorý príde na otcovu žiadosť pomôcť čistiť krvavé stopy; namiesto toho onedlho sám jednu vytvorí. Všetko v najlepšej tradícii ruských filmov typu - ak sa niečo poserie, tak totálne a nezvratne. Okorenené čierno čiernym humorom, švihom a trefnou hudbou, v grotesknom nesúlade k zobrazovanému deju. Akoby vypadla z línie ruských filmových psychologických dumiek. ()

Reklama

Sayge 

všechny recenze uživatele

Skvělá ukázka toho, že i 5 lidí a v podstatě jeden byt stačí k natočení velmi zábavné podívané. Gore je zde velmi šťavnatý, přesně jak ho mám rád, občas jsem se i zasmál a bavil jsem se tak, že celý film uběhl jako nějaká jednohubka. Soundtrack mne zde moc nenadchl, a příběh taky nebyl nijak složitý, troufám si říct skoro, až předvídatelný, ale přesto tenhle film má svoje kouzlo. Dávám velké + za velmi podařené charaktery a herecké výkony. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ruský Tarantino v groteskní Revenge jízdě, která si nebere servítky s ničím. Přítelkyně požádá svého přítele, aby zabil jejího otce za zneužívání v dětství a ten vezme kladivo a jde si s ním vyřídit účty, avšak asi nepočítal, že její otec je policista a velký řízek zároveň. Skoro hodinový duel dvou mužů, kteří se tam řežou vším, co je po ruce a je to nejen zábava, ale taky je film hodně nekompromisní, co se týká gore. Scéna s vrtačkou je rozhodně nejšílenější scéna z filmu, ale i taková střelba z brokovnice potěší nejedno oko. Na komorní film je film velmi zábavný, hodně brutální, nabitý slušivými slow motiony a dojde i na pár nečekaných zvratů. Doporučuji. Příběh****, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí***. 8/10: ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pohádka o nesmrtelných Rusácích , kteří přežijou několik střel z brokovnice, můžou chodit s nohama rozvrtanýma vrtačkou, nezabije je ani několik ran kladivem do hlav , neuškrtíte jich a přežijou i to, když po nich hodíte televizu. Pokud někdy Rusáci budou točit Terminátora tento režisér je ideální volba. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama