Reklama

Reklama

Jako zvířata

  • USA Corporate Animals
Trailer 1

VOD (1)

Sobecká a megalomanská Lucy (Demi Mooreová) je ředitelkou společnosti Incredible Edibles, předního výrobce jedlých příborů ve Spojených státech. Ve své nekonečné moudrosti zorganizuje pro všechny zaměstnance - včetně shovívavých asistentů Freddieho (Karan Soni) a Jess (Jessica Williamsová) - firemní výlet do jeskyní v Novém Mexiku. Když dojde ke katastrofě, ani jejich neschopný průvodce Brandon (Ed Helms) jim nedokáže pomoci. Členové této nesourodé a rozmrzelé skupiny musí spojit své síly, aby z podzemní jeskyně, kde zůstali následkem zemětřesení uvězněni, vyvázli živí. Ve víru sexuálního napětí, překvapivých obchodních odhalení a občasného kanibalismu se Freddiemu a Jess konečně podaří vymanit z Lucyina stínu. Při sledování této třeskutě vtipné a místy šokující hororové komedie budete smíchy lapat po dechu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Kto dal filmu nálepku horor by si zaslúžil zožrať zaživa. Scénky ako samohonná lampa, Britney Spears spievajúca Toxic v gangrénovej nohe, zaverečná "som Brandonova snúbenica" (potom čo ho zjedli) si ešte nejaký ten týždeň zapamätám. Škoda, mohlo ich byť viac. Kto znenávidel Demi Moore v Disclosure, tento film si zamiluje, hrá tu ešte väčšiu bitch. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Corporate Animals je hodně přiblblá konina, která jede čistě na konverzaci mezi lidma uvězněnýma v jeskyni a témata jsou tak absurdní a stupidní, až to občas dokáže diváka rozesmát. Občas hláška, situační humor, ale nějaké záchvaty smíchu nebo vyloženě zapamatovatelné scény se nedočkáme, což je škoda. Film ani sám sebe nebere vážně, a tak není divu, že ho neberou vážně ani diváci, a proto nechápu 5minutovou roli Eda Helmse v takovém béčku. Ve výsledku za to čas strávený u filmu nejspíš nestojí a jak film postupně pokračuje, tak začíná více nudit. Škoda, alespoň na dvojhvězdu by se to mohlo vyšplhat... ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Neni to horor, ale švihlá komedie o jednom nevyvedeném teambuildingu party zaměstnanců pochybné firmy na jedlé příbory sociopatické Demi Moore aneb nízkonákladové sólo pár lidí v imitaci jeskyně :) Jako postradatelná jednohubka na mírné pobavení to není tak špatné jak by se mohlo zdát, ale víc nečekejte, kdo má rád černý, praštěný humor, bláznivé dišputace a trochu ryzího kanibalství, nebude se nudit. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Totálny prešľap, nefunkčný skript, slabé herecké výkony a trápenie. Slabota zo všetkých strán, v tomto filme nič nefunguje. „Komédia/Horor“ – wtf??? Pravdepodobne jeden z najhorších (keď nie najhorší) hereckých výkonov D. Moore ever. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže sme sa dozvedeli, že keď si Demi Moore zapletie vlasy do vrkoča, automaticky má indiánsky pôvod, čo je dnes ale mimoriadne výhodné - oplatí sa byť menšinou. Ale z diaľky a v prilbe jej to stále pristane aj napriek blížiacej sa šesťdesiatke. Inak tu máme príležitosť pokochať sa katastrofálnymi hereckými výkonmi a scenárom úrovne dedinského pisálka :"Nikdy si mně nelízal, když jsem ti líbala zadek." To má byť akože čo? Všetko sa tu točí pomaly okolo sexuálneho života pani riaditeľky, aby sa plynulo prešlo k pojednávaniu o kanibalizme. Nechutnosť. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama