Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 2
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Předloha:

Brian Ralph (komiks)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako fanouška Edgara Wrighta to byla skvělá oddechovka - dobrá kombinace parodie a zároveň zcela upřímné apokalypsy po vzoru Pána Much. Mám ovšem lepší možnost porovnání - je to vyladěná Skvrna. Ale i tahle variace na Pána Much má své mouchy. Převažuje teen humor, z toho už jsem malinko odrostl. Dále jsem nejspíš "přejedený" podobného typu postav v čele s Lyannou Mormont, v tomto případě jsem Angelice toho psychopatického masterminda nevěřil, je otázka jestli to bylo hereckým výkonem nebo scénářem. To je dáno tím, že většina postav se celkově projevuje jak se zrovna scénáristům hodí (to je nejvíce znát při přechodu z/do focus epizod). Klasický everyman jako hlavní hrdina je přebit prakticky každou novou postavou co do zajímavosti i přes silnou stereotypičnost členů ostatních klanů. Občas to bylo dobře "přitažené za vlasy" většinou špatně, což vyvrcholilo klecemi v továrně na cereálie. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

5/10. Typické problémy amerického dospívajícího v dost netypickém prostředí. Překvapující hlavně v tom, jak to dokáže být silné, pravdivé, upřímné, hravé, nápadité a za několik sekund líné, blbé a trapně křečovité. Hlavní hrdina se během epizod prokouše z mírného sympaťáka k otravnému blbečkovi. Opět se neubráním dojmu; potenciál ohromný, výsledek trapný. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Tak nic, v půlce třetího dílu to vzdávám. Ten seriál to je přesnej odraz týhle v mnoha ohledech zkurvený doby...a já jsem asi starej vůl, ale tomuhle prostě nerozumím. Ultra cool hlášky, všechno meta na třetí, komentář ke všemu a k ničemu, shazování věcí, který shazovat snad ani nejde, protože je může brát vážně jenom vyprázdněnej jednoduchej člověk. A stejně jak podhoubí a doba, ze které ten seriál vylezl, je taky totálně výprazdněnej a na efekt. Ale všechno by šlo překousnout, kdyby dialogy a hlášky tak neuvěřitelně nešustily papírem. Jestli takhle fungují a mluví dnešní mladí, tak jsem rád, že už to řešit nemusím. Seriál, kterej klame tělem, tváří se všelijak, ale je bohapustá sračka. PS: Dabing tomu taky moc nepřidal. Je fajn, že Netflix lokalizuje svoje věci, ale tohle je prostě špatný. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zábavná postapo teenage dramedy. Především první polovina je naprosto excelentní, spousta povedenejch vtípků a nejrůznějších pěkných vtípků na úkor televizních formátů. Pak se to trošku jako příběhově dosere, a především osmá episoda mi přišla jako že někdo prohrál sázku se svojí holkou, a nechal ji natočit celou epku samotnou. Ale každopádně celkově další slušný Netflix zápich. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Horory často fungují jako komentář ke stavu společnosti a tohle komentuje mládež pro mládež, woke pro woke. Vzpomněl na komediální seriály jako Community nebo Due South, tady je taky hodně humoru až ve druhé nebo třetí vrstvě a musí se nad tím krapet přemýšlet. Náramně jsem se bavil. Hodně mě nezapadala osmá epizoda, ale po závěrečném finále se stejně ukázala jako vztyčený prostředníček dnešnímu modernímu "feminizmu". ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama