Reklama

Reklama

Pohotovost

(seriál)
USA, (1994–2009), 249 h 36 min (Minutáž: 44–88 min)

Tvůrci:

Michael Crichton

Režie:

Jonathan Kaplan, Lesli Linka Glatter, Laura Innes, Mimi Leder (více)

Hrají:

Anthony Edwards, George Clooney, Julianna Margulies, Noah Wyle, Laura Innes, Laura Cerón, Maura Tierney, Goran Višnjič, Deezer D, Yvette Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(15) / Epizody(331)

Obsahy(1)

Každý den svádí lékařský tým chicagské pohotovosti vzrušující boj o záchranu lidských životů. Zároveň řeší i své soukromé problémy... (TV Nova)

Recenze (217)

Terva 

všechny recenze uživatele

Seriály mně vůbec neberou a moc je nesleduji. K Pohotovosti jsem se dostal díky Tarantinovi, který natočil první díl z názvem Mateřství ( Motherhood ) . Práce kamery je zde přímo mistrovská a je jen škoda, že nepokračuje v dalších dílech. Bohužel moc neznám doktorskou hantýrku a tak musím přiznat, že jsem několika výrokům nerozuměl a některé jsem pochopil až z dalších záběrů. Celkem bych dal za dvě hvězdy, ale pokud budu hodnotit díl Motherhood tak dám za pět. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Me hodnoceni serialu tu je jiz notnou dobu, protoze je to takova moje "droga", ale komentar pisu hlavne proto, ze jsem neuveritelne znechucen pristupem TV Nova, ktera da premierovou 10. radu na cas ve vsedni den pred druhou hodinou odpoledni - to je hnus. Jelikoz byla mezi odvysilanim 9. a 10. rady v CR docela velka pauza, tak mne to ze zacatku ani moc nevadilo, protoze jsem netusil, ze me tento serial znovu tak pohlti, ale jak vidno, ani v desate serii se v kvalite nepolevilo a stale je to strhujici serial. Edit: září 2008 - Tak a TV h@vna už dala novou řadu na !!! půl deváté ráno !!! - prosím, prokažte nám laskavost a prodejte televizní práva někomu jinému chátro zpráskaná ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Pohotovost je nejen perfektně udělaný seriál, ale také velmi poučný. Vždy, když se na něj dívám, tak obdivuji lidi, kteří takovou práci mohou vykonávat. Je to tak těžké, jak na psychiku, tak fyzicky. Člověk nesmí udělat jedinou chybu, stále se na něj tlačí a vyspat se taky moc nemůže. Lékař se musí podřídit své práci a musí ho to opravdu bavit, jinak nemá šanci vydržet. Jeden z nejlepších seriálů. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Dlouhá léta jeden z mých nejoblíbenějších seriálů z nemocničního prostředí (až do příchodu Grey's Anatomy :-)). Bohužel tvůrci nectili pravidlo, že v nejlepším se má přestat a hnali seriál dál k dalším a dalším dílům, které mě začaly nudit. Někdy kolem jedenácté sezóny jsem přestala seriál sledovat. Takže hvězdička dolů, bohužel. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Moment, prosím vás, ještě jednou a pomalu. Kolik jednotek a čeho intravenózně..? ER - Rolls-Royce mezi seriály z lékařského prostředí, ve kterém příjem pacienta probíhá v takovém tempu, že by se rozvážný primář Sova vůbec nechytal.. Tušíte, co jediné může být důvodem toho, že matka osprchuje dítě studenou vodou, vystrčí ho v mrazu na balkón a přivodí mu zápal plic? Ne? Tak já vám to řeknu. Následná návštěva u pediatra Douga Rosse.. ()

Galerie (870)

Zajímavosti (51)

  • V jedné z epizod 8. série Rachel Greene (Yvonne Zima) sleduje film Návrat vražedných rajčat (1988) a Mark Greene (Anthony Edwards) říká, že to je jeden z jeho nejoblíbenějších snímků. Jednu z rolí v tomto filmu přitom ztvárnil George Clooney. (Radchelka)
  • Některé epizody režírovali představitelé hlavních postav, jako například Antony Edwards, Laura Innes, Paul McCrane atd. (ČSFD)
  • Letušku, která obsluhovala Carol (Julianna Margulies) při odletu do Seattlu, si zahrála sestra Julianny Alexandra. (ČSFD)

Související novinky

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

17.11.2022

Pokud se nějaké zprávy ze světa filmu jen stěží dají brát vážně, jsou to právě informace o tom, co by se mohlo stát dalším projektem režiséra Quentina Tarantina. Třetího Kill Bill ani eRkového Star… (více)

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Reklama

Reklama