Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

smrtubohem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyčpělé a nicneříkající, jinak tomu ale bylo v době vzniku a největší "slávy" tohoto slabšího pokračování původního seriálu Kung-fu. Kdysi jsem to sledoval pravidelně, ale po nějakém čase mi došlo, že to je vlastně hrozná nuda a že kung-fu a shaolinských věcí je zde pomálu. Dneska mi to připadá víc jako telenovela než jako akční seriál čerpající z východní filozofie. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Zlatá devadesátá. Vzpomínám, jak jsem jako malý náhrával na kazetu díl po dílu. Má to své kouzlo, dokáže to být vtipné, má to decentní počet epizod, zajímavý příběh, chytlavé a zábavné díly, ALE musím uznat, že to kolikrát tak extrémně přesahuje realitu, že to až bolí. Být ve svých dětských letech, dám 5*, ale nyní dávám 4*. V mém srdci to je pořád na 5*, jenže všechny ty jiné dimenze, procházení hmotou atd., to mě asi na kurzu nenaučí:-) Tenhle seriál si vás buď získá, nebo odežene, načež z vás udělá zarputilého fanouška či odpůrce. Mě si získal...a 45% je ZOUFALE MÁLO. ()

Reklama

Teron 

všechny recenze uživatele

,,Cermitte, nikdy jsem tě neviděl vstát od počítače." ,,Myslel jsem si že nasaju trochu čerstvho vzduchu a kouknu co je nového. Je Nixon ještě prezident?" Nadávejte, spílejte mu, zatracujte ho...Stejně jako všechny nadávky na Zeměplochu nic nezmění na její kvalitě tak všechny nadávky na Kung-Fu legenda pokračuje nezmění nic na tom, že tohle JE jeden z nejlepších (a možná dokonce nejlepší, protože teď mě fakt žádnej jinej nenapadá) kung-fu seriálů jakej se kdy proháněl po discích a páskách této planety. Na Kwai Chang Canea prostě nedám dopustit. The Very Best. ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Stejně, jako u mnoha dalších seriálů hodnotím spíše z nostalgických vzpomínek na rané dětství než z čerstvé zkušenosti se seriálem. Jako maličký špunt jsem u toho vydržel sedě jako zařezaný, obzvlášť proto, že to není seriál právě pro malé kluky a tudíž, když to bylo "za odměnu", užil jsem si zakázaného ovoce daleko více, než kdybych měl epizody premiérově sledovat nyní. Průměrná zábava pro průměrná odpoledne25% ()

Kangaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo v ostatných martial arts filmoch autori údery zrýchľujú, tu ich asi ešte spomalili. Chlapík úctihodného veku na ovocnej diéte prišiel do USA prezentovať karate štýl, ktorý vznikol v hong-kongskom domove dôchodcov, kde ho jeden šikanovaný starček vynašiel, aby sa ubránil presile dvoch 142-ročných starešinov, ktorí mu kradli protézu. Štýl sa preslávil svojou smrtiacou účinnosťou - polovica súperov zomrie od nudy ešte predtým, ako ich úder zasiahne, druhá počas jeho trajektórie zostárne natoľko, že sa nestihne v dôsledku pokročilého veku a mentálneho regresu ( dôsledok dlhotrvajúcej nečinnosti mozgu v rámci čakania na dokončenie útoku oponenta ) pohnúť z miesta a úder ich zasiahne. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama