Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad úplně první sitcom v českých televizích a tehdy vůbec nejsledovanější pořad. První série mne tehdy jako kluka pubertálního věku nadchla (patřím k těm, kteří odrůstali spolu se seriálem), pak to ovšem šlo silně dolů hlavně kvůli tomu vlezlému moralizování. Ne že by se stále nenašlo dost dobrých vtipů (a proto jsem taky na seriál nikdy nezanevřel), ale můj vrozený odpor k morálním poselstvím pro průměrného Američana to poněkud pokazil. Nemanželský sex? Verboten. Sprostá mluva? Verboten. Vlastní názor? Verboten. Leč Dana a Cody mají v mém srdci místo navždy. A rovněž je třeba pochválit vynikající český dabing. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Jako menší jsem tento sitcom sledoval právě na ČT1 v podvečerních hodinách. Pamatuji se, jak si Dana pořád utahovala z Codyho, a ten se tomu smál. Byla to čirá oddychová zábava nejen pro děti, ale i dospělé. Faktem však je, že pokud bych se na tento seriál díval dnes, už by asi tak vysoké hodnocení nedostal. Morální ponaučení zde bylo občas až příliš propagováno, ale s rodinkou byla docela srandu. (7/10) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, co by mě bavilo? - Vím, ale děti jsou vzhůru." Když se dva mají rádi, tak jim to nemohou překazit jeho děti, její děti a ani jejich děti. Nebo mohou? Jasně, že mohou. Vždyť každé z dětí je jedinečný originál a pokud to někomu nestačí, tak je tady bratranec Cody se svým tupým úsměvem, IQ obecního idiota a schopnostmi Brouka Pytlíka, s nimiž hravě překoná jakoukoli překážku, aniž by zaznamenal, že před ním nějaká stála. Díky Kouďákovi jsem s Lambertovic rodinkou zabil spoustu volného času a po jeho odchodu jsem udělal pápá rychleji, než bych si stačil všimnout, k jak velkému sešupu zábavy s jeho odchodem došlo. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého jsem se sem tam uchechtla, navzdory tomu rodinnému dramatu, kolem kterého se vše točí. Některé postavy dokázaly být mnohdy otravné, stejně jako příjemné. Spojení dvou naprosto protikladných rodin a sledování jejich střetů byla zpočátku priorita seriálu, stejně tak jejich společné sžití. Jako takový spojovací článek mi tam přišel spíše Cody, nežli Carol a Frank. Cody měl za každou cenu pozitivní myšlení, sice lehce natvrdlé, ale podle všeho geniální. Abych pravdu řekla, po jeho odchodu odešla část mého zájmu seriál sledovat. Cody byl hodný, čestný, vtipný a podle mě i nejpropracovanější postavou celého sitcomu. Nicméně, zkrátka a jednoduše, jde o seriál plný pěkných střetů dvou skupin, kdy přijdou chvíle soupeření nebo naopak spojenectví. Pro tento seriál platí zlaté rčení 'co se rádo škádlívá, to se rádo mívá'. - "Dude." ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi tento seriál velice líbil, ale nejspíš jen proto, že jsem byl nevybouřený poberta a obdivoval jsem přednosti hlavních aktérek a střeštěnosti Kouďáka. V dnešní době je to pro mne bohužel pouhý příklad sitcomového pekla, ve kterém se věčně pitvoří šedivějící Páťa, jelikož v Dallasu již dotěžil, a nesympatická Su, která šla nejspíš náhodou kolem, když se natáčel první díl a původní herečka se zasekla v toi-toice, když ji přepadl akutní průjem z dietní Coly. Zbytek jsou jen haranti, kterým bych asi nejraději páskem zmaloval prdele. Nic pro mne. Z nostalgie a za pěknou znělku.. 50% ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Zábavný park, který můžete vidět v titulcích, se jmenuje Six Flags a nachází se poblíž Los Angeles. (Handle)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama