Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když nehoda zanechá právnické eso Henryho Turnera (na Oscara nominovaný Harrison Ford) zcela bez paměti, musí on i jeho žena (na Oscara nominovaná Annette Bening) čelit obrovské výzvě a znovu vybudovat svůj vztah a začít znovu. Společně zjistí, že druhá šance na život může být druhou šancí na lásku. (Magic Box)

Recenze (59)

jafuska 

všechny recenze uživatele

rozhodně zajímavý příběh který stojí za zhlédnutí, sice je to obehraný téma, ale zaujalo mě, i když byl po havárii Harrison Ford těžce zraněn, ztráta paměti, musel začít úplně od začátku, jak se z tohto velice dobře dostal s minimálními následky s pomocí rodiny, sám by to určitě nedokázal, rozhodně to není špatný film, jasně, občas jsou chvilky nudy, ale je to citlivý, příjemný film, ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Průměrný americký film se zajímavou myšlenkou.  Co byste dělali vy, kdybyste měli hodně peněz jako hlavní postava a mohli s tím dělat, že s tím nic nebudete dělat ? :D Zvláštní role pro Forda, Bening je kus - na tu se dá dívat v jakékoliv roli :) A taková životní situace, do které se kdykoliv kdokoliv může dostat. Jednou shlédnuto a již více není potřeba. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Očekávaně se vyvíjející, ale neočekávaně hřejivý, milý, příjemný a tu a tam i vtipný snímek s perfektním Harrisonem Fordem, jemuž člověk věří původního Henryho i toho, který přišel "pak". Z filmografie Mika Nicholse, pravda, Myslete na Henryho nijak zvlášť nevyčnívá, ale jedná se přinejmenším o zajímavý film, u něhož jsem si díky tomu, jak nekomplikovaný byl, hezky odpočinul. "Já jsem Rudy. Ruu-dyy."-"Co se stalo jemu?"-"Je to osel.". ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu sedí dokonale jedno slovo - nevýrazný. Nevýrazný Ford, který nehraje špatně, ale nemá co. Jeho postava Henryho je strašně šablonovitá (což se dá vlastně říct o všech dalších postavách i scénáři, protože bezpečně odhadnete, co se kdy stane) nevýrazný Zimmer, nevýrazná kamera… prostě vše je tu takové… ano, mířím k tomu slovu, průměrné. Ale co, i taková esa, jakými bezpochyby Harrison a Annette jsou, si můžou sem tam dovolit natočit něco ne zrovna výjimečného… 50 %. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Ukázka toho, že všechno špatný je k něčemu dobrý. Navíc to mělo zajímavý konec, sice jsem to z jeho strany trochu čekala, ale z její vůbec. Místama hodně dojemný, místama kapku moc sentimentální. Ale jinak zajímavý herecké výkony, Harrison Ford je prostě geniální, a Annette Bening se na tuhle roli výborně hodila. Fakt jsem jim to všechno věřila, a dost dobře jsem se bavila. Mike Nichols to natočil mírně divadelně, a svým vlastním stylem. Docela pěkný. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Malé cameo si zahrál JJ Abrams. Dělal poslíčka, co donesl do Henryho domu jídlo. (Terva)
  • Ve filmu si měl zahrát i Rob Reiner. Jeho scéna však byla vystřižena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě New York ve městech New York, White Plains a Millbrook. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno