Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že by ten film byl nějak nevyrovnaný. Herci jsou zde jedni z nejlepších co je dnes k dostání. Al Pacino by byl přesvědčivý v každé roli. Navíc si myslím, že film je určitě trošku netradiční. Po prvních minutách mě sice stále šel do podvědomí film Elita, kde člověk vlastně taky hned netušil jaké bude mít film vygradování. Já od tohoto filmu dostal prakticky vše co jsem od něj požadoval a to i vcelku slušnou akci a zápletku. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Klasický "agentský" film, kde však, aj napriek očakávaniam, neviete kto klame. O čosi živšie ako SPY GAME, finále menej napínavé. Finálnomonológ-filovia si prídu tiež na svoje, lebo Pacino sa pekne rozohnene vykecáva. A hudba to skvelo dopĺňa (dobrý tréning pred Equilibriom). Nečakajte však nejaký hlboký rozbor praktík CIA... ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle se povedlo! Zde měl Colin obrovské štěstí, že Velký Al držel celý film pokupě, dával tomu grády a kvalitu a jako vždy nezklamal! Zápletka očekávatelná, ovšem konečné vyústění originální! Jen mě pořád nejde do hlavy, proč ten Farrell, když má možnost hrát vedle takových hereckých velikánů a zvířat, sem tam něco neokouká???... Je to fakt naprosto přeceněný herec! Sakra, nevím co proti němu furt mám... 70% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Klaus Badelt natočil pár velice dobrých snímků, stejně jako ty ne zrovna lákavé. Test ale patří právě k těm velice dobrým. Režisér si s námi totiž celý film hraje, a při první projekci je člověk z rozzuzlení dost mimo. Máme tady perfektní hudbu, vynikající herce (Al Pacino je jako vždy machr, a Colin Farrell se za ním drží zuby nehty), a skvělou atmosféru. Já dávám bezproblémově plný počet. A pamatujte - everything is a test. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

No, já se teda přiznám, že na toho kluka Farrellů, ač u mne zatim nemá místo v TOP5, se mi sakra dobře kouká a ne jen proto, že hezky vypadá, ale mám takové tušení, že je na dobré cestě dozrát do špičkového herce, co ho možná v budoucnu budeme vzývat jako Al Pacina, který i v tomto na mě moc překombinovaném filmu (nesmí vám při jeho sledování nic upadnout a když, tak to nezvedejte, protože strany špionů "zlý-dobrý" a se střídají velmi rychle), zahrál tradičně skvěle. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)
  • Ač je ve filmu James Douglas Clayton (Colin Farrell) pasován do role jednoho z nejlepších a nejtalentovanějších agentů, tak ve scéně, kdy jsou on a Walter Burke (Al Pacino) v autě a míří na něj zbraní, o níž ho Walter Burke přesvědčuje, že jsou v ní pouze slepé náboje, mu není divné, že když před pár minutami střílel na svého kamaráda, byly vidět záblesky a slyšet, jak se kulky odráží od kovu. Také mu jako nejlepšímu agentovi nepřijde zvláštní, že Walter Burke, který ho přesvědčuje o tom, že zbraň, kterou na něj míří, není skutečná, se ve chvíli, kdy ji na něj vytáhne vyděsí, polije kafem a pak ho neustále s vyděšeným výrazem přemlouvá, aby ji dal pryč a přestal na něj mířit. (fleker)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)

Reklama

Reklama