Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Od filmu, kde hraje Tommy Lee jsem čekala něco víc, ale Tommyho chyba to rozhodně nebyla, jelikož on jako morous je skvělý a ta role mu vždycky padne na míru. Ovšem děj je horší. Všechno je to ve stejné linii, nikde to negraduje, sem tam jsou hysterické výlevy roztleskávaček, které mi někdy lezly na nervy a někdy mě rozesmály. ()

Jerrysus 

všechny recenze uživatele

Tahle role, film a opravdu hodně slabý, nenápaditý děj Lee Jonesovi opravdu nesedl. Záživných je snad jen prvních pár minut, ale pak to člověk nevypne snad jen kvůli roztleskávačkám. A třebaže se někdy nějaký ten povedenější vtípek od někud vyhrabe, přišlo mi to jako parodie na klasicou Disneyovskou frašku, která má u člověka vyvolat pocit, že je humorná a zábavná, ale v konečném součtu je to přesně naopak. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

„Chcem ešte jednu, chcem sa ešte nesmiať. Chcem strúhať ten svoj trademarkovský ksicht.“ „Dobre, ale nasadíme ti aj klobúk.“ „Šerifský!!“, hrdo povie Tommy. A nevadí, že scenár je hlúpučký, kulisy priam sitcomové, je tu Tommy v jeho archetypálnej roli, kde mu sekundujú už len silikóny. Nútenie sa baviť je odnikadiaľ podporované celkom dobrými vtipmi a nebyť Jonesa, to divadlo sa nevstrebe. Schuti sa zasmiať dá, len povedzme skôr epizódne, ako už raz spomínanom sitcome, ale nie ako filmu. Ten je detinský až to bolí a s marazmu katastrofy ho ťahá len silné vtipné momenty a vždy spoľahlivý Tommy. (videné 01.07.2018, Markíza archív) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. "Man of the House" - Chuck Wicks 2. "We Are Family" - Pointer Sisters 3. "Rising Sun" - Rusted Root 4. "What You Gonna Do" - Lil Jon 5. "U Can't Touch This" - Tree Adams 6. "All I Wanna Do" - Sheryl Crow 7. "Should I Stay Or Should I Go" - The Clash ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, žeby to mohlo byť za tri, keďže takmer každá tuctová, ale sympatická komédia si zaslúži tie tri hviezdy, ale toto skrátka nešlo. Tych 96 minút som len ťažko zvládal a to jediné, čo ma pri tomto filme udržalo do konca, boli nenormálne sexi roztlieskavačky. Skutočne sa bolo na čo pozerať, škoda, že sa to nedá povedať celkovo o filme. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení automobilové honičky dostal autobus smyk, převrátil se, vrazil do jedné z kamer a zničil ji. (Karlos80)
  • Původní název filmu byl "Cheer Up". (Karlos80)
  • Nikdo ze zúčastněných netušil, jak film skončí. Režisér Stephen Herek prozradil závěr až celý měsíc poté, co byly natočeny všechny ostatní scény. (Pompaj)

Reklama

Reklama