Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Paxxx.cz

všechny recenze uživatele

V době vzniku tohoto filmu bylo tak nějak v módě mít ve snímku kupu cool megavtipných hlášek (viz ty od Marvelu), ale kdo je proboha vymýšlel zde? Mě to přijde jako by je dávaly dohromady dvě děti, které čmajzly flašku vína rodičům a poprvé v životě se napraly v parku."Vy spíše vypadáte jako chodící sbírka pohlavních nemocí" - to jako má být vtipné? Tomu bych se leda tak lehce pousmál někdy na počátku puberty. Hodnotit nebudu (reaguji jen na ukázky z telky). Na takový hnuj bych se nikdy nedíval - to už bych si možná radši pustil další odpadní film z české produkce Indián nebo bych si pustil hudbu Justina Biebra, ze které by mi asi tak po dvou písničkách vybouchla hlava. Českému filmu přeju, aby podobných nesmyslů vznikalo (pokud možno) už co nejméně... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, u jedničky jsem se bavil královsky. Tady nezůstal kámen na kameni. Teda krom Katky Klausové, nádherná herečka, pojítko s jedničkou a strčí ji tady jen na 10 minut. Děj to nemá opět skoro žádný, což o to, jen jsem se chtěl pobavit. Ještě bych to chápal, když by tohle vzniklo po koronavirusové krizi, nacpat tady co nejvíce herců, aby si po karanténě něco vydělali. Fiala tu herectvím dost připomíná Vetchého, na kterého asi nebyly peníze, nebo je odmítl. Peroutka je sympaťák ale přehrává a moderování mu jde líp. O Hrachovcové ani nemluvím, tam jsem vymačkal tlačítko fast forward. Kohák s Pavláskem hrají svůj standard. Rímského jsou plné dokumenty, reklamy v rádiu, čekal jsem, že jim u stolu začne vyprávět o druhé světové. Nosek už zas ta podivná nebo teplá role. Navrátil taky nepředvádí nic nového. Bendová s Verešovou ani nic hrát nemuseli. Vágnerová má určitě na víc než hrát trochu hloupou.. Aspoň Skamene to ještě zachraňoval. ()

Reklama

Vitex odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě, že ve zvukové stopě občas chybí atmosféry (šum okolí) nebo ruchy z prvního plánu (např. zvuk kabelky dopadající na postel). Nepovažuji to ale za tvůrčí záměr jako u Godardova Vojáčka, ale prostě za zfušovaný mix. Pod "sound designem" je v titulcích mimochodem podepsán kameraman / producent / střihač filmu Jiří Markvart, což vysvětluje mnohé... Ale jednou jsem se zasmál dokonce i na místě, kde jsem opravdu měl! :-) ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nehorázná zbytečnost od vybledlých ksichtů někde z bulvárních článků o sračkách slavných v jejich záchodových mísách. Že se tvůrci nestydí za tenhle filmový průjem žádat po lidech peníze v kinech. DVD ideální na ovocný strom ke strašení ptáků. Milá Mercedes Čtvrtníčková, bacha na hraní v těchto srágorách pokud chceš důstojnou kariéru. Tihle vandalové filmového umění tě nikam neposunou. ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Sbírka stárnoucích herců až na vyjímky slabší kategorie, nepochopitelný casting bych řekl, vévodí tomu Kateřina Botoxka, která je místy napuchlá jak po napadení hejnem vos, místy vypadá jak Mongolka, hrát neuměla nikdy, ale bývala docela pěkná. To pominulo, měla se držet zvěrolékaře a ne dýchat a zjevně i myslet vagínou. Ostatně to by Helena Houdová taky měla následovat. Naprostio nepochopitelně je pro mne obsazení Milana Peroutky, který nenabízí nic, Pak tu máme vyslkoužilou Janu Synkovou , což herečka je, ale tady jen ucmrndne, Ivan Andrlovou (to je mi líto), Alici Bendovou, která tak yukazuje, že léta plynou, herečka taky nebyla nikdy, Pak je tu hlrůzná kapela co nezahraje ani tón (kdyby to tak dodrželi i ti, co tam zpívají, bylo by to lepší, to jsou odporné melodie o rýmech ani nemluvě), Kohák a Skamene ve svých nejprofláknutějších maskách (přitom Jakub K je chytrý chlap a v teorii tygra i vypadal jako herec), o postavě chlíponého bohatce Jana čenského lépe nemluvit, Pavel Rímský taky dostal málo rolí a dnes i v Tescu :-(. Radim Fiala je vlastně něco jako Jan Čenský, nebo pan Etzler, důkazy toho, že velký pěkný chlap nemusí vůbec umět hrát a může se tím živit po dlouhá léta a i většinu života. RF je prostě hrozný. Postava dcery občas osvěžuje, o herectvé si na základě tohoto díla netroufám nic odhadovat. Nosek další nudný gay, takže celé to zachranuje velmi fragmentovaně vyprávěná love story Vágnerové a Blažka (to byl taky princ, nejen Čenský), asi jako v Babovřeskách byl vcelku snesitelný románek Dolanského a Vondráčkové. Jinak se důsledně vyhýbáme nmahotě (v některých případech asi díky bohu), je tu mnohem méně frnd a vagín než u Meryl Streep a company, máme tu zato čuráka, hurá, to jsme se odvázali. O scínáři netřeba mluvit, hrozný, nelogický /hledání ztracení kupky sena jehly Aničky Horskopu službou (ačkoli ji Navrátil viděl dalekohledem a tedy věděl kde atd atd. Ale zasmál jsem se polohrubé mouoce. Jednou, pak už to bylo jen z děsu. Jestli an tohle dal Fond nějaké peníze, měla by paní Bezděk Fraňková místo platu vracet tento příspěvek do státního rozpočtu a to dost dlouho. Natáčení takovýchto filmů by mělo být ppřestupek, nebo možná i trestný čin. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama