Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Sledoval som tento seriál pár krát na MARKÍZE s ekáckym dabingom a musím uznať, že zvučka tohto seriálu je podľa mňa naozaj vynikajúca úvodná zvučka s komentárom IVANA LACU. Lamasa daboval SKLÁR, Bobbyho MAJESKÝ a tú kočku si dabla PETRA VAJDOVÁ. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Reno Raines a jeho trampoty zo zákonom, samozrejme nezapríčinené svojou vinou a tak sa musí vydať na vlastnú cestu spravedlnosti aby pomstil svoju zabitú snúbenku... Lorenzo Lamas v celku podarenom seriály ako nenápadný motorkár vypomáhajúci dolapovať zločincov na ktorých je vypísaná odmena, fajn úlohy si popri nom zahrali indian Branscombe Richmond a sympatická blondínka Kathleen Kinmont. V celku dobre sledovateľný seriálový priemer čo fajn vynahradil nudné chvíľky. Pre Lamasa asi najzaujímavejšia úloha potom už klesol len do céčkovej produkcie. /55%/ ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas byl možná borec, když divákovi bylo 8 let, ale dneska už ho odvál vítr. Tvůrci měli zajímavou představu, kterou se jim dařilo naplňovat, ale zbytečné prodlužování a natahování tak typické pro seriály začátku 90. všechno kazí. Kdysi viděno celé, čemuž zpětně dost těžko věřím:) Jiná doba, jiná očekávání a jiné hodnocení kvality. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další z akčních seriálů mého dětství (a nejen mého), který se nesmazatelně zapsal do mojí paměti, ... neohrožený bojovník silnic vyráží za nastolením spravedlnosti, hnán pomstou a odhodláním na svém Harley-Davidson. Parádní znělka. Lepší než Walker a přitroublá Kobra 11, ve svojí době 90. let měl Odpadlík to správné osobité kouzlo a i přes mizerný scénář a stále se dějově donekonečna omývající díly rád po dlouhé době podívám na Odpadlíka. Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík. 60 % ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Reno Reins :-D Boží skladba při úvodních titulkách, fajnový humor a slušné bitky, to vše vystihuje Odpadlíka. Každopádně celkově to nic nového nepřináši a svým způsobem to připomína Walker Texas Ranger. No ale co. Já jsem Odpadlíka jistou dobu sledoval, relaxoval u něj a fandil mu, takže 3 hvězdičky mu dám. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)
  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)
  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama