Reklama

Reklama

Voyagers - Vesmírná mise

  • Česko Vesmírná mise (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 2063 Zemi sužují nemoci a sucho. Šanci na záchranu lidstva vidí vědci v kolonizaci jedné vzdálené planety. Ze Země odstartuje raketa se speciální misí. 30 chlapců a dívek, narozených ze zkumavky, bez rodin, je vychováváno v izolaci vesmírné lodi a připravovaných na život ve vesmíru. Pravidelnými dávkami speciální drogy jsou zbavováni veškerých emocí a pocitů. Nikdo z nich netuší, že mají pod dohledem posádky v průběhu letu dospět a zplodit potomky. Nikdo z nich netuší, že cesta bude trvat 86 let a oni tedy domov nikdy nepoznají... Když několik z nich odhalí tajemství mise a účinky drogy, rozhodnou se vzepřít. Izolace uprostřed nekonečného vesmíru probouzí vztek, chtíč, nenasytnost a strach. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

chvilku sem si lámal hlavu s tím,proč mi Voyagers připomínají Divergenci a až pak mi došlo,že to byl právě Neil Burger,kdo seděl na obou režijních židlích.A Voyagers jsou opravdu takovou vesmírnou Divergenci.Základní premisa je taková sci-fi klasika.Neobyvatelná Země,nalezené nové útočiště,kam se ovšem cestuje přes osmdesát let a posádka nových "kolonizátorů".Rozdílem oproti už zmíněné Divergenci je to,že tady až na epizodního Farrella nejsou žádní dospělí,tudíž se všichni začnou chovat jako kokoti bez toho aby měli jakýkoliv dospělý předobraz.Základní myšlenkou je tak nejspíš to,že kokotství je zakódováno v lidské nátuře a je jedno kde a jak vyrůstáte...asi.Nic víc sem si z toho nevzal,protože zbytek je blbě napsaná nuda s průměrnými herci...40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Režisér Neil Burger po Všemocném nastavil laťku tak vysoko, že ji už nejspíš nikdy nepřekoná a Voyagers není příliš ambiciózní podívaná, ale rozhodně v pohodě koukatelná a strávitelná jednohubka, která určitě stojí za pozornost více než letošní Sci-Fi počiny z Netflixu. Film se odehrává v blízké budoucnosti na kosmické lodi kde je 30 členná posádka mladých lidí, aby nalezli nový domov. Ovšem jak to už bývá brzy se jejich vztahy začínají ničit, postavy se mění a dělí se na skupinky. Herecky slušné. Tye Sheridan je sympaťák a Lily-Rose Depp je rozkošná, potěší i Colin Farrell byť v menší roli. Natočeno hezky a místy je film i slušně napínavý. Chvílemi jsem doufal, že se to promění v pěkný masakr, ale to bych chtěl nejspíš moc. Neurazilo mě to, bavil jsem se, nemám s tím problém. Kdo nemá po čem skočit, a miluje Sci-Fi tak tímhle rozhodně čas neztratí. 6/10: ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"JAKÝ JE ROZDÍL MEZI DOBREM A ZLEM?" Koncept Pána much je nesmrtelný a použitelný v každém prostředí, tedy i při misi na jinou planetu. Osnova je tím pádem daná, izolované prostředí definované, polemika na téma vrozené inklinace člověka ke zlu může započít. A nejde o špatnou variaci, asi bych si dokázal představit, že exploze hormonů pubescentů bude vyjádřena expresivněji, na druhou stranu to má spád a atraktivitu i při dané linearitě. 65% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Neil Burger /Iluzionista, Vsemocny/ natocil vskutku vyborny film o zle. Paradoxne neprichadza z vesmiru ako nejaka bubu intergalakticke zlo /tusim to bolv Lige Spravedlnosti/, ale to zlo je zakodovane  priamo v ludoch. pretodavam tak vysoke hodnotenie. Rezia Neila Burgera je vskutku vyborna, vyzera to byt zatial jeho najlepsi film. Kulisy namakane, posobivo vyzerali aj vonkajsie exteriery.  Trochu zamrzi absencia logiky - najma u poniektorych postav a bolo by divakom treba dovysvetlovat par scen, u ktorych som tapal. Aj tak vsak dam vysoke hodnotenie  77 % ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Za vizuálními efekty je česká stopa, takže hromada povědomě znějících jmen v titulcích bude pro našince ve finále nejzajímavější pasáží celého díla. Burger nechává v uzavřeném prostoru rozjet hormony mladistvých až do krajní meze, ale vše je celkem předvídatelné. Navíc vykulená Lily-Rose se moc nepotatila. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v rumunské Bukurešti. (BMW12)
  • Za VFX efekty ve snímku je zodpovědné pražské postprodukční studio UPP. (EndyseQ)

Související novinky

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

25.06.2020

V Hollywoodu se čerstvě rozdávaly nové projekty a dva z nich teď přistáli v rukou velice šikovných režisérů. David Leitch (John Wick, Deadpool 2) se upsal režii snímku Bullet Train pro Sony Pictures.… (více)

Reklama

Reklama