Reklama

Reklama

Zabijákova žena & bodyguard

  • USA Hitman's Wife's Bodyguard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Michael Bryce (Ryan Reynolds), osobní strážce toho času bez licence, plánuje klidný odpočinek, jeho osobní terapeutka mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázala. “Žádné bodyguardování!” nakáže mu psycholožka a pošle ho na prázdniny k moři, kde si mají jeho pocuchané nervy odpočinout. Jakmile ale nazuje papuče a otevře si knížku, předsevzetí a klid jsou fuč. Během vteřiny se ocitne uprostřed divoké přestřelky, které vévodí manželka jeho nedávného chráněnce, nájemného zabijáka Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson). A než se rozkouká, je proti své vůli znovu ve službě. Nejdříve je potřeba zachránit Kincaida ze spárů pomstychtivých mafiánů, hned nato dostane prapodivná trojice za úkol zachránit celou Evropu. Svůj maniakální plán totiž spřádá arcipadouch v podání Antonia Banderase. Zabiják, jeho žena a jeho bodyguard vyrážejí na zběsilou cestu evropskými letovisky, bez covid passu zato se slušným arzenálem zbraní. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (255)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak těhle naprosto stejně natočenejch akčních komedií, s naprosto stejně hrajícím a vypadajícím Reynoldsem, už bylo v poslední době tolik, že bych před tím a ním, fakt nejradši viděl někde už tu vystavenou STOPku! Tohle je kurva pořád dokola! Jednička solidní a tohle fakt nevím koho může nějak oslnit.... Hlášky stupidní, herci se až moc zesměšňujou, prostě zmar... Snad jen ten pohled na ty kozy Salmy - to by šlo! 50% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V druhém díle o nevyrovnaném bodyguardovi a přisprostlém zabijákovi a jeho ještě přisprostlejší ženě se dějová linie posunula od "bromance" k jakési "relationshi(p/t) romance", čímž film tak trochu ztratil na atraktivnosti a svěžesti jedničky. Přesto mě dvojka stále dokázala dostatečně pobavit a celkem i napnout skrze slovní a fyzické přestřelky, všelijaké narážky a slušně dávkovanou akci. Osobně bych film zkrátil tak o patnáct minut a vystřihl plkání o rodině. Postava záporáka byla spíše do počtu, což je možná trochu škoda, na druhé straně mě ale potěšila menší rolička pro Morgana Freemana. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek musí zabránit Antoniu Banderasovi, aby nezničil Evropu. Ale budou mít dost práce s tím, aby se nezabili navzájem. Pokračování Zabijáka a bodyguarda vrací do hry postavy, které byly v jedničce zábavné, tentokrát jim však povážlivě došla šťáva. Akce je pořád dost a nevypadá zle, ale jakmile se má dělat legrace, působí celý film nejistě a hlavně skoro až trapně v tom, že je celý postavený na faktu, že dva lidi řvou dvě hodiny na třetího. Výrazně slabší než jednička. A úplně zbytečný film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, ale pořád sviští v solidním tempu, může se pochlubit solidní erkovou akcí a navíc Reynoldskovi s Jacksonem to parádně šlape. Zápletka s řeckým nacionalistou, který chce kvůli unijním sankcím zničit Evropu. sice nedávala tak úplně smysl, ale tady mi to ani nevadilo. Malý problém jsem mě se Salmou. Pořád vypadá úžasně, ale její uječené polohy mi občas lezly na nervy a na můj vkus se až příliš často uchylovala k vulgaritám, které mi připadaly strašně nucené. Naopak mě bavil Frank Grillo v roli agenta Interpolu a je škoda, že nedostal trochu víc prostoru. Celkově nenáročná zábava, u které se dá v pohodě vypnout. 75% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma ako jedného z mála priaznivcov buddy záležitostí vôbec nebavila a dvojka na tom nie je oveľa lepšie. Ale predsa len o pár percent viac. Stále ide o totálne tupú záležitosť pre maximálne nenáročné publikum, kde sú hlášky väčšinou nahradené fuckovaním a motherfuckovaním a príliš to nepomáha. Sem tam ale niečo zafunguje a má to zbesilé tempo, takže neinvenčnosť scenára zadychčane doháňajú režisér a herci. Keďže som minule zaokrúhľoval dole, tentokrát robím opačne, ale nie s dvakrát čistým svedomím. 50% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu zazní celkem 136x slovo „fuck“ a několik nadávek ve španělštině, z nichž je nejznámější sousloví „puta madre“ (má podobný význam jako „fuck“). (noelcoward73)
  • Mezi závěrečnými titulky je krátká scéna navíc. (Rominator)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama