Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Decker odpad!

všechny recenze uživatele

Lidska demence nezna hranic a "Toto" je jasnym dukazem. Asi miliarda pokracovani znaci jasnou stupiditu celeho serialu a naprosto nechapu lidi, kteri jsou schopno tohle sledovat a orientovat se v deji. Tusim ze prvni a posledni dil krome toho ze je deli dve ste let jsou naprosto, ale naprosto o tom samem: o ho*nu! ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný, že moje hodnocení je maximálně nadsazený, ale nějak se musí kompenzovat ty odpady co většina lidí hází jen z podstaty kvůli tomu, co o tomhle seriálu panuje za obecný podvědomí. Pro mě je to však silná vzpomínka na dětství, kdy jsem to hltal po každým příchodu ze školy...Tak jde čas má jednu zásadní věc, kterou leckdo považuje za tu největší trapnost, já však takřka až za genialitu - u žádného jiného seriálu se mi nestalo, abych se začal koukat po několika stech dílech a krásně během pár dalších dílů vpadl do děje, to se vám u jiného seriálu nestane. Tak jde čas přestala televize u nás dávat v červenci 2003 a já přiznávám, že takřka pět let čekám, kdy se zas vrátí, abych si mohl odpoledne vychutnat tu třičtvrtěhodinku:-)) Nemusíte mi psát, že jsem magor, vím to i tak:-) ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

Ale tak tohle byl nářez. Každej den to dávala nova a každej den nový a napínavý příběh. Celá scéna dostávala tu správnou atmosféru, když se náhodou tenhle výjimečný seriál neodehrával uvnitř, ale třeba v autě anebo v nějaké zahradě. Jo, všech těch asi 2000 dílů stálo přinejmenším za hovno, ne-li za dvě hovna. ODPAD! ()

lardko 

všechny recenze uživatele

246 Nudných dílů. Neříkám že jsem viděl všechny , to bych asi nedal ... , ale pochybuji že byl aspoň jeden celý díl dobrý. Jedna hvězdička za pár dobrých / nešpatných scén. Ale jinak je to opravdu blbost na kterou se nedá koukat ! I když se našlo 24 fanoušků ......... Velké překvapení............ Je spousta telenovel , který jsou 100x lepší , a mají třeba jen 1 fanouška. Neříkám že bych byfanda telenovel..... ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama