Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Pamätám sa, že keď som mala asi 10 rokov, chodilo to na Nove. Ja som vtedy popoludnia trávila u babky a moja babka, ako každá správna babka, rada pozerala telenovely. Tento seriál mal na mňa veľké osvetové účinky, pretože odtiaľ poznám výrazy ako exhumácia, bulímia, exorcista, schizofrénia,... V tom čase sa mi ani nezdalo, že keď sa všetky tieto výrazy objavia v jednom seriáli, asi nebude najlepší...:-) ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný, že moje hodnocení je maximálně nadsazený, ale nějak se musí kompenzovat ty odpady co většina lidí hází jen z podstaty kvůli tomu, co o tomhle seriálu panuje za obecný podvědomí. Pro mě je to však silná vzpomínka na dětství, kdy jsem to hltal po každým příchodu ze školy...Tak jde čas má jednu zásadní věc, kterou leckdo považuje za tu největší trapnost, já však takřka až za genialitu - u žádného jiného seriálu se mi nestalo, abych se začal koukat po několika stech dílech a krásně během pár dalších dílů vpadl do děje, to se vám u jiného seriálu nestane. Tak jde čas přestala televize u nás dávat v červenci 2003 a já přiznávám, že takřka pět let čekám, kdy se zas vrátí, abych si mohl odpoledne vychutnat tu třičtvrtěhodinku:-)) Nemusíte mi psát, že jsem magor, vím to i tak:-) ()

Sokkk_y odpad!

všechny recenze uživatele

Jako písek v přesýpacích hodinách jsou dny našeho života. Takhle nějak mohli tuto dnes již kultovní větu slyšet fanoušci (za předpokladu že nějací jsou) snad největšího seriálového projektu. Zas tak špatný projekt to asi není, když to dostalo 4 nominace na Emmy a (jak již monolog napsal) 150 cen. Tím se může pyšnit málokterý seriál, ale každopádně nic to nemění na tom, že to je prostě krávovina. Dá se snad považovat za smysluplný děj scénka, kdy dva chlapi na sebe míří dálkovými televizními ovladači přes deset dílů?? Já si myslím že ne. A to je jeden dílek z deseti tisíců... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebezpečí nudy, únavnost která hraničí až s otravností, a s účelovým vymýváním mozků, demence a zapomnětlivost která se časem dostaví také, tak to vše je legendární " Tak jde čas". Všechno se jednou okouká (podobně jako naše seriálové sr*čky) a přestane bavit, a já jsem jen zvědavěj kdy přijde ten pravý čas, a tento odpadový seriál skončí navždy někde na dně v seriálovém propadlišti dějin..Kolik to má dílů ptám se:-)?Nedovedu si totiž např. představit, kdyby tohle to jednou mělo vyjít na dvd:-)! Bóóže to by byla trefa do černého:-)! Ani za vytrvalost..! ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)

Reklama

Reklama