Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divím se zdejším komentářům, protože za mě absolutní pecka. Kdyby tohle vysílali v padesátkách, byl by z toho hit, protože ty gagy jsou fakt perfektní a herci si to dávají na výbornou. Hlavně ale úžasně funguje to tajemno. Kde se vlastně všichni vzali? A Agnes? Něco mi říká, že do toho kolotoče nepatří. Ano, tohle jsem chtěl. Něco odvážně jiného. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že filmovými blockbustery zhýčkaní fandové nedokážou ocenit trošku umělecký náhled do teprve se rozbíhajícího postranního příběhu dvou nejmocnějších postav z řady Avengers, ale nechápu už jejich potřebu seriál shazovat do nízkých čísel. Stejně tak, jako bylo předem avizováno, že se na věc půjde i částečně s humorem, bylo i oznámeno to, že háv sitcomu nebude mít dlouhého trvání. Tak nač ten hate. ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to prostě absolutně skvělé. WandaVision je poctou starým komediím, která postupně odhaluje temný podtón dějící se čehosi pod povrchem. Wanda jako kuchařka potěšila velmi stejně jako celý dialog o tom, co dnes slavíme za den a stejně společně i scéna s prstýnky tomu dodala nádech. A kdo by si kdy pomyslel, že návrat mámy ze zlatých sedmesátých taky uvidím v Marvelu :D Těším se na další díly.Jedna z nejzábavnějších večeří, kterou jsem měl možnost vidět. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil som sa. Dej jednoduchý, dialógy neboli náročne ani trápne. Jednoduchý humor, ktorý dokonale fungoval. WandaVision bude fakt zaujímavý seriál od Mervel, ktorý mám môže ukázať niečo viac, čo tu doteraz nebolo. EasterEgg potešil. Keď to pôjde ďalej v takomto duchu jednoduchosti a humoru tak budem len rád a verím, že nám postupne ukážu a odhalia čo sa to Wande vlastne deje a kto jej to robí, prečo a ako? Veľa otázok takmer žiadne odpovede. Teším sa na nové časti. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Většina epizody je natočena v poměru 4:3, stejně jako sitcomy v 50. letech 20. století. (Kubaaa97)
  • Tato epizoda se odehrává v 50. letech. V jedné scéně si můžeme všimnout kalendáře na zdi, že uvádí úterý 1. srpna. V 50. letech spadlo úterý pouze na rok 1950, takže se epizoda odehrává 1. srpna 1950. (Kubaaa97)
  • Herec Paul Bettany byl ve skutečnosti natřen modře namísto červené, protože modrá lépe fungovala na černobílém filtru. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama