Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Falcon a Zimný vojak sú na stope skupinke extrémistov, ktorí majú sérum, robiace z ľudí supervojakov. Recept na jeho výrobu zanikol pred desaťročiami spolu so smrťou doktora Erskina, teraz sa však niekomu podarilo znovu ho vytvoriť. V nesprávnych rukách by predstavovalo obrovské nebezpečenstvo a aby ho táto dvojica pohádaných hrdinov našla, budú sa musieť spojiť s niekým, koho by už radšej nikdy nevideli... (ČSFD)

(více)

Recenze (46)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je ten důvod, proč jsem se na tenhle seriál těšil ze všech oznámených MCU seriálů nejvíce. Daniel Brühl je v roli Zema perfektní, pokaždé když byl na scéně, sledoval jsem jenom jeho a pečlivě jsem si ho užíval. Akční scény byli tentokrát konečně uzemněný a stáli za to. Winter Soldier a jeho theme potěšil a ještě větší radost jsem měl ze scény, kdy byla narážka na Civil War - sedačka :) P.S. Praha ! ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zemo sa dostáva von a cestuje s našou dvojkou do Madrippooru, ktorý vyzerá kurevsky luxusne, aj špinavo, zaleží od štvrte. A stretneme tam aj Carterovej vnučku, ktorá sa rozhodne pomôcť. Akčné scény sú fajn, poteší, že idú aj na nejakú tú drsnosť( je to stále disney ale nejaká tá krv je niečo čo vo filmoch poriadne nebolo takže i to je plus, malé ale je. ) Našej ryšavke očividne jeblo a rozhodne sa vracať kilovaním. A to som si k nej pomaly budoval sympatie. Navyše mladá Carterová očividne má svoje plány a pomoc nebola nezištná. A v závere dorazí delegácia z Wakandy a idú po Zemovi, takže bude sranda. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik scénáristických berliček v jednom díle nějakého seriálu už tu dlouho nebylo. Tempo oproti minulému dílu zrychlilo, ale zase až moc. Celé to působí strašně rychlokvašně a je to škoda, protože občas tam probleskne kvalita a bitky tahle parta udělat stále umí. Asi to protrpím až na konec, kdy Bucky konečně dostane svůj štít, ale že bych na ty zbylé tři díly těšil, to tedy ne. 45% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Jen protože Kolstad vykrádá, co může, neznamená, že to je dobrý. Chemie, na kterou jsem se těšil, a kterou jsem dostal ve druhé epizodě ještě spolu s novým Capem, jehož příběh mi doposud přišel zajímavější než ústřední zápletka, jde ve třetí opět do pozadí. Na její místo přichází povinná, ovšem ne tak zdařilá akce, kterou nechápu jak někdo může srovnávat s Wickem. Návrat Zema pak působí levně a z té postavy se stává trochu karikatura záporáka z Občanské války, výlet do Madripooru navíc vůbec nenaplnil očekávání a že by zápletka v polovině seriálu nějak nabrala na intenzitě, to se taky říct nedá. Kolem a kolem zatím žasnu, jak málo údernou událost si Marvel tentokrát připravil. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jenom ten začátek... Trošku mi to připomíná Mission Impossible 4 a ten útěk z vězení. :D Z dvojice se nám stává nepravděpodobná trojice a je to super. Připojí se i stará známá a "dream team" může do akce. Už to pomalu a jistě začíná mít docela grády A callback z Civil War se sedadlem, akorát naopak. (You're not gonna move your seat up, are you?") :D A ten konec... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Scéna, kdy si Karli Morgenthau (Erin Kellyman) povídá s Dovichem (Desmond Chiam) před skladem zásob GRC ve Vilniusu, se natáčela v ulici Švédská u kostela svatého Gabriela v Praze. (10milda)

Reklama

Reklama