Reklama

Reklama

V zajetí

Trailer 2

Mateřské lásce se nedá uniknout. Z bezpečného přístavu lásky se ale někdy může stát smrtící hrozba, mladá dívka Chloe o tom ví své. Je na vozíku a vyrůstá o samotě v úplné izolaci jen se svou milující maminkou. Jejich vztah a život se můžou zdát zvláštní, možná až zneklidňující, nikdo ale nemůže upřít mámě nekonečnou snahu chránit svou dceru, starat se o ni do roztrhání těla a pro její vlastní dobro ji mít stále pod dohledem. Chloe má řadu zdravotních problémů, potřebuje péči a s oddanou mámou tvoří sehranou dvojici. Když se v sedmnácti chystá na vysokou, začne objevovat tajemství, která jsou stále děsivější. Místo odpovědí na otázky se od mámy dočká jen dalších omezení. Chloe je připoutána ke svému vozíku, z ocelově pevného mateřského objetí musí ale za každou cenu utéct. Odpovědi jsou totiž strašnější, než si dovedla představit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (228)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7,5/10). Všiml jsem si v komentářích, že sdílím o hodně větší porci nadšení z filmu než ostatní. Bude to asi tím, že jsem o filmu nevěděl ani prd. Jediné co jsem věděl bylo to, že film měl na starosti režisér mého oblíbeného překvapení Searching. Tím pádem jsem věděl aspoň trochu do čeho asi jdu. A byl to panečku nářez. Upřímně jsem netušil, že to bude tak, jak to bylo.. Asi mě budete mít za totálního slepého hlupáka, ale já se na filmy dívám už nějakou dobu a odhalení zápletky mi docela jde. Ale tady si na mě režisér tak trochu smlsnul. Byl to doslovná dech - beroucí thriller, místy opravdu nepříjemný, kdy jsem s měl spolu s hlavní hrdinkou problém to udýchat. I přesto, že hodnocením to na Searching nemá, tak zážitek to byl velmi intenzivní. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $3,207,375▐ Režisér Aneesh Chaganty sa začína dobre profilovať, len tak ďalej. Začína mi pripomínať Shyamalana. Sarah Paulson zas začína byť riadnou "filmovou" mrchou. Výborne vygradovaný taký skoro komorný thriller. /75%/ ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zahraný malý komorní thriller, kde o napětí rozhodně není nouze. Divák je vhozen do chvíle, kdy se hroutí jeden do té doby evidentně dokonalý vztah mezi matkou a postiženou dcerou Diagnóza by tu byla příliš velkým spoilerem, a tak si onu definici nechávám pro sebe. Rozřešení záhady na mě juklo sice o chlup dřív , ale zase všechny nuance jsem neodhalil a macgyverovské  kousky chytré horákyně , tedy dcerky Chloe, mě celou dobu výborně bavily. Matinka v podání Sarah Paulson pak byla nadmíru přesvědčivá  a drobnost v podobě  snad až příliš efektivního závěru mne nijak výrazně nenaštvala. Naopak poslední potměšilá tečka za vydařeným duelem potěšila, zlomyslnosti já prostě rád. V krabičce zůstaly čtyři zelenobílé kapsle... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá kingovka, která ale není od Kinga. Film je napínavý a výkony spolehlivě skvělé Sarah Paulson i debutující Kiery Allen se na tom podílejí stejně jako svižný scénář bez místa pro nudu nebo režie, která nepotřebuje opulentní záběry a z minima těží maximum třeba "jen" díky tomu, že nám ukáže důležitou věc o pár vteřin později než hlavní hrdince. ()

tron 

všechny recenze uživatele

S prižmúrenými očami musím dať 4*, pretože to má viac plusov, ako mínusov, ale nedávam ich s čistým svedomím, ale len preto, aby som Run odlíšil od vyložene priemerných trilerov, spomedzi ktorých predsa len vykúka a je jednookým medzi slepými. Plusy: výkony Sarah Paulson a Kiery Allen, zábavný mix Misery, MacGyveraPsycha, množstvo mrazivých scén, napínavé finále, veľmi slušný pofinálny dojazd a šialený twist, ktorý všetko prevráti naruby. Mínusy: hoci sú scény mrazivé a napínavé, zároveň sa jedná o obrovské a predvídateľné klišé (odkiaľ mohla vedieť, že šla do lekárne?). A hoci onen zvrat je fakt desivý a nepríjemný, hoci som sa skutočne snažil, nakoniec som neuveril, že by niečo také bolo možné (SPOILERY Z čoho žila? Dostávala na dcéru peniaze od štátu? Ak áno, ako je to možné? Štát predsa musel vedieť o úmrtnom liste jej dcéry. SPOILERY). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (16)

  • Telefonní automat uvádějící jako příklad uvedení lokace městečko „Derry, Maine“ je odkazem na román a film To (2017) autora Stephena Kinga, kde se příběh vraždícího klauna Pennywise odehrává. (MatyM)
  • V kanadské provincii Manitoba se natáčelo také ve Winnipegu, což je hlavní a největší město této provincie a je prvotní municipalitou oblasti Winnipeg Capital Region s více než polovinou manitobské populace. Natáčelo se od 31. října do 18. prosince 2018. (noelcoward73)

Reklama

Reklama