Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Ako sme na tomto mohli tak frčať, keď sme mali 10-11? Ako preboha? :D (i keď "preboha" by som tu asi nemal používať, to by ma už Camdenovci poslali do nejakého prevýchovného tábora) Problémy typu - Mary si dala pivo, našli jej jointa, Simon chcel predmanželský sex, malá Ruthy s jej megapríhovorom vo volebnej epizóde "Voľte za mňa". Každú sériu pribudlo do rodiny nejaké to nové dieťa, ktoré si proste len tak zobrali dobre že nie z ulice... Toto má jednu hviezdu, aj to len z čisto-čistej nostalgie, pre nič iné ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jako start dětských teen hvězdiček - David Gallagher, Jess Biel, Ashlee Simpson, Leighton Meester, Haylie Duff.....dobré.. Ale jako nějáká dějová lahůdka je to docela prázdné. Velká reklama na náboženství a na to jak jsou věřící lidé šťastní a soudružní, jak si pomáhají navzájem, jak krásně pějí v chorálech a jaké dělají dobročinné akce... Nezlobte se na mě ale v tomhle jsou Američani uplně pošahaní..ať si každý věří čemu chce třeba i tomu že nastane konec světa v tomto roce ale proč proboha o tom točí seriály??Zajímalo by mě procentuelní rozdělení věřících v USA, protože pořád slyším ty jejich ovečkovská hesla typu IN GOD WE TRUST(viz. jednodolarovka)..všechno je to jenom blbá maska jedné velmoce, která by nejraději měla celou planetu pro sebe. ()

Reklama

Andre.w 

všechny recenze uživatele

Náboženská agitka, jasně o tom žádná...ale taky návod na dokonalou rodinu. Už to samo o sobě svědčí o naprosté odtrženosti od reality. Normální výchovnej seriál, kde se probíraj všechny záležitosti života prizmatem fundamentalistickejch křestˇanů. Ten kdo bytostně nesnáší náboženství, ať na to radší nekouká, jinak normálního člověka to může jen pobavit. ()

petite fille 

všechny recenze uživatele

ja som vždy tvrdila, tvrdím a aj budem tvrdiť, že seriál, v ktorom celá veľká problémami zmietaná, ale napriek tomu šťastná americká rodina dokáže plný jeden diel riešiť to, že dcérka dostala svoju prvú menštruáciu, je prinajmenšom nenormálny. aj napriek vznešenému posolstvu viery. no nehnevajte sa... ()

D.I.G odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál je taký sladký..................až mi z neho zvieralo riť! Len debilní ľudia mohli niečo takéto vymyslieť, keby tam bola aspoň poriadna kefovačka, ale v tomto "kresťanskom, rodinnom" potrate takéto rúhanie nehrozí. Priznávam videl som asi zo desať častí len z tých nových a najviac ma srali tí príšerne predabovaní malý poškrabkovia, ktorí vyzerajú ako dementní, hovoria ako dementní! Vraj tu hrala aj Jessica Biel.....................Tvorcov by som dal rituálne obesiť, bodnúť dýkou pod rebro, upáliť a vystaviť pod Washingtonovým pamätníkom!!!! Na výstrahu!!!! ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Interiéry domu sa točili v ateliéroch v Los Angeles. (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)
  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama