Reklama

Reklama

After: Přiznání

  • USA After We Collided (více)
Trailer 6

Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin se propadli do vzájemné osudové lásky. Na ničem jiném nezáleží a ani jeden z nich nemá co ztratit. Až na to, že mohou ztratit jeden druhého, tedy vlastně úplně všechno. A právě takové nebezpečí hrozí ve chvíli, kdy se Tessa dozví o sázce, která jejich vášni předcházela, a jedno Hardinovo ošklivé tajemství z minulosti. Hardin býval krutý a nepoddajný, uměl dívky využít a odkopnout. Teď je to on, kdo by mohl skončit se zlomeným srdcem, kdo bez toho druhého nemůže žít. Udělal obrovskou chybu, díky níž může láska jeho života skončit. Dokáže překonat stíny minulosti a vybojovat svou lásku zpět? Nebude to snadné. Silná láska a divoký vztah totiž Tessu změnily, už není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší. Určitě nechce skončit v slzách. Nový kluk, který se v jejím životě objevil, je navíc pozorný a hodný. S ním by její srdce mohlo najít klid... je ale klid to, co opravdu chce? Nezvítězí nakonec elektrizující doteky, nenasytné polibky a žhavá touha, kterou umí vzbudit jenom zlobivý Hardin Scott? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (77)

k212 

všechny recenze uživatele

Dvojka vcelku dynamicky ujíždí na rozhoupaném vztahu hlavních hrdinů, míchá do toho občasný humor, který to hodně oživuje (a vzdaluje vážnému prvnímu dílu) a koření častějším civilně pojatým sexem. Nevědět, že tahle houpačka pojede dalších X dílů, jen kvůli tomu, aby se divák díval na rozpadajícího se Hardina a dospívající a sebevědomější Tessu, dala bych tomu možná o jednu * víc! ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Když to porovnám s prvním filmem, tak je to mnohonásobně lepší. Režisér už má nějakou zkušenost jak filmovou, tak s podobným žánrem, takže ví, jak pracovat s herci a jak ten příběh vlastně uchopit. A hleďme, herci najednou umí hrát a některý scény jsou opravdu zábavné. Samozřejmě je ten snímek pořád škvár bez jakéhokoli děje, s moderním pojetím romantizace toxického vztahu, v čemž vidím posledních pár let opravdu chybu, ale na rozdíl od Kissing Booth nebo 365 dni je tento snímek sebereflexivní, uvědomuje si svoje chyby, a kdyby to nebylo podle knihy, tak by podle mě ten snímek skončil špatně. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

"Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin" sa píše v obsahu, no nenechajte sa zmiasť. Ona je štvrť filmu nadrbaná a polovicu vyzlečená a on? On je zas pol filmu nasraný. Film mi ale čosi pripomínal, niečo čo som videl už v minulosti. Ak sa mocne zamyslím, tuším to nieslo v názve Temnotu, ale nešlo o horor. Teda horor v pravom slova zmysle. Aj vtedy každých 15 minút vstupoval do deja sex, aj vtedy bola ona tá ambiciózna a on ten nechutne bohatý a aj vtedy sa pre dramatizáciu používali vtipné roztržky ústredného páru a ich blízkych. Všetkému teraz nasádza korunu zvrat s bezdomovcom ako keby strihnutý z nejakej paródie, ktorý už popravde nebol ani vtipný. No mám dobrú náladu a manželke sa to asi páčilo, tak nebudem zlý. ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Juuu konečně jsem se dočkala a moc jsem od toho nečekala. Naštěstí. Protože mě velice překvapilo, jak se to povedlo. Juuu já mám z toho takovou radost 👏👏👏. Herci byli neuskuteční. Dokázali zahrát perfektně něžnost, hravost, chtíč, vztek.... Super. Manžel tvrdí, že nic moc, ale určitě se mu to líbilo - já to na něm poznám 🤭😄😂 Už se těším na další díl a repete tohodle 😍 ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Prakticky to samé, jako loni, až na ten sex...tvůrci si zřejmě řekli, že toho musí být tentokrát víc a odvážnější, v některých momentech skutečně polemizujete nad věkovou přístupností filmu. Tentokrát se totiž v tom očekávávaném a také naplněném, trapném koloběhu lásky a nenávisti hlavní dvojice, což opět vyplňuje celý děj, objevuje opravdu dost odvážných scén, ve které možná to cílové publikum doufalo, nevím, ale pochybuji, že mi na to do kina přišlo sto patnáct puberťáků jen kvůli předpověditelné romanci. Hromada vulgarismů, k nímž jsou zde nuceni i děti předškolního věku, aby byla alespoň nějaká sranda, film totiž nedokáže pořádně pracovat s žádným žánrem, který se zde objevuje, stahování kalhotek i trenclí a pro to skutečně nejmladší publikum možná i jakýsi návod...snad nemusím psát na co. Výdělečný počin v podobě této filmové série pokračuje a dle závěru ještě neskončil. [Kino Citadela] ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení začalo 12. srpna 2019 a skončilo v září 2019. (kklepkaa)
  • Filmovalo sa v americkom štáte Georgia, predovšetkým v hlavnom meste Atlanta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama