Reklama

Reklama

Minuta po minutě

  • Česko 10 minut pravdy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Drsný thriller o muži, který ztratil během bankovní loupeže paměť. Kousek po kousku musí složit chybějících 10 minut své paměti, aby zjistil, kdo ho sabotoval. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

jokino odpad!

všechny recenze uživatele

Willis na tom bude asi dosť mizerne, keď sa necháva nahovoriť na takéto filmy. A to ich má, podľa mňa, za posledné roky celkom dosť, nie zrovna moc vydarených. Neviem, čo tým kto chcel sledovať, ale pre mňa to bola strašná zlátanina. O "slepých" strelách radšej ani nehovorím a čo do "kvality" scenára, asi radšej tiež pomlčať.. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Vcelku pozerateľné newilisovina s Willisom. Akcia dobrá, Chiklis celkom fajn ťahúň, Willis sa typicky prenudí, Hull tu vyzerá strašne a zvrat je čitateľný jak sviňa. A Miller ukázal, že na viac nemá, lebo natočiť na otvorenom priestore prestrelku tak staticky, to by som čakal od týpka čo točí prvotinu.3* to ale dostane ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bruce objevil svého béčkového režiséra a ti společně přicházejí s dalším filmem, který nejpozději při sledování závěrečných titulků pustíte z hlavy. Neopakují se největší Seagalovy hrůzy. Bruce je uvědomělý alespoň v tom, že děj se neodehrává v Bulharsku a on sám vždy jen tak stojí opodál a tahá za nitky. Hlavní roli dostal nějaký irský plnoštíhlý holohlavý chlápek, který zrovna dvakrát charismatu nepobral. 30% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoduchý hovno, který by nudilo i dědka v penzi. Jako bych už to viděl tak tisíckrát. Loupež banky, zrada, pátrání po zrádci a následně pomsta. Willis klasicky tam celej film žvatlá do mobilu, ostatní “herce” ani neznám, nejspíš random lidem z ulic přislíbili, že dostanou pět koláču, když si v tomhle žedku zahrajou. Nudná táhlotina. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Akčné B-čko, čo sa všetkým chcelo hrať na prvotriedne Ačko. A pritom Willis svoje scény natočil snáď za dva dni miesto pauzy na obed. Tuctový príbeh s tuctovými zvratmi, kopou mrtvých a tonami vystrieľanej slepej munície. Nič, čo by sme nevideli v hociakom inom filme s touto tématikou. Ja len dúfam, že pracovník v americkej banke je prané ako rizikové povolanie. 1 z 5 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Cincinnati (Ohio, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama