Reklama

Reklama

Franklin Hatchett (Ch. Tucker) je mimořádné výřečný pouliční kšeftař, oddaný své rodině, jenž se živí pokoutním prodejem lístků na basketbal. Jedním z jeho klientů je i James Russell (Ch. Sheen), kterého šéf neustále nutí za každou cenu vyhledávat mediální senzace. Jednou večer se Franklin po policejním zátahu dostane do vazby, kde ho přivážou k Villardovi, nebezpečnému zloději šperků. Při převozu se Villardovi podaří utéct a jelikož je Franklin k němu připoután, musí utéct spolu s ním. Dřív než se mu podaří vysvobodit, Franklin zaslechne, že Villard ukryl mnoho ukradených diamantů, takže teď musí Franklin utíkat nejen před policisty, kteří si myslí, že má prsty v útěku, ale i před zločinci, kteří ho chtějí zabít dřív, než se dostane k diamantům. Franklinovou poslední nadějí je reportér James. Spolu vymyslí plán, jak přelstít nejen zloděje, ale i newyorskou policii. (Intersonic)

(více)

Recenze (74)

kingik 

všechny recenze uživatele

Film, který by chtěl zaujmout, ale zoufale nemá čím. Kariéra Charlieho Sheena šla v době vzniku filmu prudce dolů a o Chrisi Tuckerovi se mluvilo jako o novém nástupci Eddie Murphyho, ale to se nestalo. Otřepaného scénáře točícího se kolem diamantů nedozírné ceny se ujal specialista na akční filmy Brett Ratner a dělal, co mohl. Do filmu se vecpala pochopitelně komediální výplň, aby Tucker byl co nejvíc ukecaný a Sheen co nejvíc otrávený. Film má svoje lepší, ale většinou slabší momenty, kdy se ze scénáře nelze nijakým způsobem dobrat něčeho, co by diváka překvapilo, nebo to neviděl už v jiných filmech. Pokud tedy máte méně nakoukáno v oblasti krimi komedií, je možné, že vás tenhle snímek zaujme. 40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chris Tucker vo filme exceluje, ale vsetko ostatne je len solidny priemer. Asi najväcsi problem je, ze sa jedna o klasicku buddy movie komediu, ale Charlie Sheen je vo filme az na jednu skvelu hlasku, totalne nevyrazny a Tucker to bez odozvy sam neutiahne. A ani akcne sceny film nepodrzia, lebo je ich minimum. Slusny rozbeh, ktory Ratner k bezchybnemu vysledku dotiahol o rok neskor v komedii Rush Hour, ktora obsahuje dostatok kvalitnych akcnych scen a dvojku, ktora sa perfektne doplna. 6/10. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Hodně vydařená komedie se spoustou srandovních situací a trefných hlášek, jimž se člověk s chutí zasměje. Osobně mám rád filmy, kde se objevuje nějaký velkohubý, drzí černoch, no a Chris Tucker to tady zahrál naprosto famózně. Děj má spád a nechybí mu ani akce, která potom vyvrcholí v samém závěru filmu. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Chris Tucker je šašek, jehož vtip mi je úplně cizí, spousta praštěných keců, ale k čemu? K ničemu. Nezajímavý děj doprovázený záporáky jako vystřiženými ze segalovek a k tomu zdarma porce jednoduchého humoru založeného na neustálém vrstvení hlášek. To, že ze sebe herec udělá úplného blbce neznamená, že se musí člověk válet smíchy. 20% = 1/5 ()

Fibonacci 

všechny recenze uživatele

parádna oddychovka! samozrejme zámienka charlieho sheena vo filme je smiešna a jeho charakter je nedotiahnutý, ale CHRIS TUCKER! ten si mohol v tom filme povedať čo chce a valcuje riadne.. užasný výkon. film mi pripadal, že má veľa podobných postáv a scén ako križovatka smrti, každopádne chris to tu potiahol riadne dobre :) inak by to bolo za obyčajné tri, ale za tuckera jedna hviezda hore ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Tanec, ktorý predvádza Franklin (Chris Tucker) v Jamesovej (Charlie Sheen) kúpeľni, môžeme vidieť aj vo filme Križovatka smrti 2 (2001). (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama