Reklama

Reklama

Love 101

(seriál)
  • Turecko Aşk 101
Trailer
Turecko, (2020–2021), 12 h 12 min (Minutáž: 34–53 min)

Tvůrci:

Meriç Acemi

Scénář:

Meriç Acemi

Kamera:

Vedat Özdemir

Hrají:

Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Kubilay Aka, Selahattin Paşalı, Ece Yüksel, İpek Filiz Yazıcı, Müfit Kayacan, Fatih Al, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Čtyři outsideři a příkladná studentka se snaží dát dohromady učitelku s basketbalovým trenérem. Nacházejí přátelství, lásku a odvahu být sami sebou. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (11)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

OST. Velmi dobrá, zajímavá a smysluplná dvanáctihodinová záležitost z Turecka! Výborná hudba (mám pocit, že skladby znova nahráli, aby získali stejný instrumentální feeling), odlišný filmařský jazyk, celkem důležité poselství. Čtyři totální průseráři, každý jiný s jinými motivy, všichni však s neochotou zařadit se do uniformního davu. Pouze je škoda, že jsem se smál jen úvodní epizody a pak to bylo víc smutné a tíživé (přestože tam byly mnohé  zajímavé okamžiky, například, když si Pınar Deniz oblékla červené šaty). Přesto to bylo výborné. Ukážu zbytku rodiny! ■ Z toho, co v druhé sérii Aşk 101 zažíval Sinan, doslova bolelo srdce. Marně budeme přemýšlet, co bychom udělali jinak - nejsme v jeho botách a naštěstí nezažíváme rodinu, jakou měl on. ■ Retrospektiva mi ne zcela sedla, naštěstí se to časem zlepšilo a úplně poslední epizoda druhé série byla za 100 % (celkově se seriál povedlo dobře uzavřít - poslední scéna s moderním telefonem se odehrává v současnosti, pouze v ní jsou mladí herci - všimněte si stejného oblečení, jako mají jejich starší alter ega). ■ Pět hvězdiček dávám za pocity, které jsem měl. ■ "Proč lidé, jako Işık, prohrávají a lidé, jako Necdet, vítězí?" ()

Katie88 

všechny recenze uživatele

Tři T - Turecká teenage trapárna ehhhh pardon telenovela! Ne nebylo to zdaleka tak hrozný, i když Turci prostě z těch telenovelých klišé asi nikdy nevyrostou (ty dlouhé přehraně zamilované pohledy, hádky až na půdu kvůli blbosti, rozchody, zbytek si domyslíte). Aşk 101 je vztahovka s bandou problemářů, kteří to v rodinách nemají úplně jednoduché, což v průběhu vychází najevo. Dohromady je svede společný cíl a to jim všem evidentně velice svědčí. Jsem vděčná za to, že to má pouze 2 série, protože víc bych už nezvládla a musela přerušit z toho neustálého drama. Je to taková Ginny&Georgia po Turecku. Je mi jasné, že konzervativní populace Turecka tento seriál moc neocení, ale pro zbytek světa je to aspoň trošku sonda do tamní kultury, i když dost potlačená a spíš je to taková fantazie Netflixu. Občasné hlubší momenty a humor vyvažuje ta klišé, takže ve finále je z toho celkem příjemná podívaná. Oceňuji děj odehrávající se v 90kách a vcelku ještě normální děcka bez sociálních sítí a bujného sexuálního života :-) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veľké prekvapenie z Turecka. Očakával som nejakú študentskú telenovelu (trailery nepozerám) a ono to bolo koncipované inak, všetko sa točí okolo lásky, ale má to v sebe ústrednú dejovú líniu, ktorá je veľmi dramatická. Žiadne presladené frázy, patetické hľadenie do očí a trápne dlhé medzery v dialógoch, ale naozaj autentické vzťahy, ktorým držíte palce. Strieda sa tu humor s vážnosťou, smiech so slzami. Ja som to zhltol celé do 24 hodín a dúfam, že sa bude točiť ďalej - Netflix predbežne oznámil, že v roku 2021 pravdepodobne vyjde aj druhá sezóna. ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Seriál, který jsem měla v hledáčku již od prvního teaseru a musím říct, že nezklamal. Obsazení hlavních rolí teenagerů je fungující, chemie mezi postavami taky je. Problém mám se scénami z budoucnosti, kde mi přijde nevhodně obsazená jedna postava. Mimo to, dospělácká linka seriálu také funguje - Pinar a Kaan mezi sebou mají fungující chemii, která se každým dílem jen potvrzovala. Hudební podkres už byl jen třešničkou na dortu. ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to tváří jako teen oddychovka, ale s každým dílem to nabývá nových rozměrů. Konec je otevřený. Snad by měla být i druhá řada. Příběh vypovídá o přátelství, hledání sebe sama a problémech ve společnosti. Nevěděla jsem, co od seriálu čekat a byla jsem příjemně překvapena. Pokud jste viděli trailer, tak o tom ten seriál vlastně vůbec není a jsem ráda, že jsem si ho pustila až po shlédnutí všech 8 dílů., 4,5 hvězd ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama