Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do voleb zbývá pár posledních týdnů a Washington zoufale shání presidentského kandidáta. Někoho, kdo s určitostí prohraje. Volba padne na Mayse Gilliama (Chris Rock), neznámého politika okrskového formátu. Mays záhy zjistí, že je jen nastrčenou figurkou a rozhodne se, že si kampaň pořádně užije. Z bratra Mitche (Bernie Mac) udělá kanditáta na vicepresidenta a rodinný tandem si začne získávat přízeň Ameriky. Scénáře, režie i hlavní role se ujal populární komik Chris Rock. Povedená komedie o tom, jak obyčejný kluk k presidentování přišel, se stala nečekaným hitem a potvrdila, že vysoká politika je vlastně veliká legrace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Chris je určitě černoch jak vyšitý, ale je taky prorok? Hmm. Kdože to vyhrál volby na prezidenta v roce 2004? Barack Obama? Možná to byla jeho předvolební kampaň, v Americe je možné všecko. Vláda může všechno! Otázkou zůstává, kdo že to vlastně vodí kašpárky po scéně?! No nic, nebudu polemizovat ani politizovat. Miluju černochy, černý temperament, černou hudbu. S nima je cokoli možné, ale rozhodně ne žádná nuda a sucharský stereotyp. ()

reqiuem 

všechny recenze uživatele

přesně jak tady někdo řekl, spusta hodně ftipnejch postřehů: "když je Vám 18, tak můžete jít do války, ale panáka si můžete dát až od 21"(ten se mi líbil nejvíc :) a proslov o amaterech v závěru byl taky docela chytrej(i když to nechci nijak snižovat, tak každá blbost se dá říct chytře) ale na druhou stranu je to v zápětí kompenzováno tunama kravin, i když je fakt, že některý věci jinak, než polopatě do těch americkejch palic nenalijete ()

Reklama

buldock odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto "díla" na Nově dnes večer jsem ještě chvíli po jeho skončení přemýšlel , Co to proboha bylo? Příběh naprosto hloupý , dialogy hrůza , vtípky byly zatraceně stupidní a ubohé , prostě film od černocha pro černochy který měl být snad vtipný , snad měl lidem i něco říct , ale nějak se minul účinkem v mých očích. ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je tohle zázračný film, ale v rámci žánru je to silný nadprůměr. Když si člověk vzpomene na všechny ty rádoby zábavné prcičky a jiné sračky (pardon, jiný výraz fakt nemůžu najít...), tak si opravdu nezaslouží takové hodnocení jaké tu má. Pro mě je třeba brilantním vtipem to, jak mu jeden chlápek vnucuje svou demonahrávku se slovy "Dejte to někomu, komukoliv". To je přece perfektní... ------ Plus: odlehčená atmosféra, jedinečné vtípky a opravdu docela hlubokomyslý závěrečný proslov -- Mínus: příliš odlehčená atmosféra, příliš jedinečné vtípky, příliš hlubokomyslný závěrečný proslov :D ------ Recept: 60% humor á la prezidentství a kampaň, 40% Chris Rock ------ Hodnocení: 75% ()

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Skvelý film o politike takej akú nemôžte vidiet nikde inde ako vo filme. Vo filme sa napríklad môžte dozvedieť ,že USA robí výcvik šlapiek pre kandidáta na prezidenta USA :D Film ma niektoré krásne gagy na ktorých som sa naozaj nasmial dobre.Ďalej ma upútal voličský autobus Mayse Gilliama ktorý bol perfektný :) Je to taký černošský film o politike kde aj prevláda černošská hudba ,hiphop a podobne. A krásna hláška padla nielen raz vo filme " I'm government i can do everything " veľmi pekná a pamätná hláška :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Jméno hlavního hrdiny Mayse Gilliama bylo vytvořeno kombinací jmen dvou oblíbených newyorských hráčů baseballu z padesátých let. Prvním byl Willie Mays z New York Giants a druhým Junior Gilliam z Brooklyn Dodgers. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama