Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

BuchtiCZ 

všechny recenze uživatele

Nechutný, drze sebevědomý, debilní a mastný zpuchloň v akci. Musím říct, že podle některých komentů jsem čekal trochu větší porci nechutností a legrace, ale i tak některé scénky jsou nezapomenutelné, jako když Torrente "učí" Rafiho střílet nebo sex na stole v jeho nádherném brlohu jsou velký nářez. Bohužel jsem to viděl v originále s anglickými titulky, takže všechny hlášky tak nějak nevyzněly. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Češi mají Majsnera, tak Španělé mají Bouřliváka. Oba jsou totální dementi. Rozdíl je v tom, že my se za něho stydíme, ale oni ho hrdě prezentují světu. Torrente je totiž kultovní záležitost plná amorálností, buranství a urážek všeho možného, která je absolutně nevhodná pro diváky ze současné hysterické společnosti. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Torrente, cesky Bourlivak, je tak neskutecnej dobytek, ze se to jen tak nevidi. Bejvalej policajt, co nema na praci nic lepsiho nez se v jednom kuse ozirat, kazdyho urazet a vyuzivat, navic vyzranej jak hovado a neustale spocenej jak prase. Pulka filmu je o tom, jak se Bourlivak ruzne mota po meste, jednou nekoho urazi, jindy vyuzije vloupacky a sam si nakrade. Druha polovina filmu uz ma precejen nejakej dej a Bourlivak zacne vysetrovat obchod s drogama, v cemz mu pomaha particka vymletejch skoro pubertaku. Sice tu je sem tam nejaka prestrelka nebo honicka, ale celej film stoji na Santiagovi Segurovi, kterej je v roli naprosto dokonalej a diky nemu je neustale cemu se smat. Ale po filmarsky strance se precejen nic extra nekona, takze to da tak akorat ty 3*. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě minulo obloukem... i když uznávám, že zpocenější film jsem neviděl... Představte si všechny špatné vlastnosti, které může policista mít a vynásobte to nekonečnem a přiblížíte se charakteru Torrenteho... Náznaky jisté satiry zde jsou, ale většina vtipů moc tlačí na pilu a dle mého jsou neobratné a bez určité lehkosti. Uvidíme co druhý díl. Ze slušných vtipů si vzpomenu jen na ten s fanoušky Realu... ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho daleko více, neříkám, že to je úplně špatný - občas jsem se i zasmál, ale čekal jsem odzbrojující hlášky, které se nedostavily a v prvních minutách mi Bouřlivák nebyl ani moc sympatický... EDIT: Tak po druhém zkouknutí zvedám o jednu hvězdu a chystám se na zbylé díly... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama