Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

My, co jsme zvyklí na Rodrigueze v poloze Grindhouse, Sin City a tak podobně, si musíme říkat: proč? Pro dvanáctileté děti to je nepochybně trefa do černého, ale pro kohokoli, kdo prošel věkem mutování, je to jenom trapná blbost, která, ano, budu hnít v pekle, je pořád lepší než Osvícení a zbytek nudných sraček. 55% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Děti objeví svůj kult, dospělí uroní pár slz, protože utratili peníze za takovou cypovinu a viperblade zuří, protože Banderas a Trejo plýtvají svým talentem na tyhle filmy. Abyste rozuměli, mám rád filmy, kde si dělají srandu z něčeho, (nebo chcete-li parodie), ale takhle ne, soudruzi. Tohle je vážně určeno pouze pro dětské publikum. A protože mě hlášky typu "Teď splachuju vaše hovínko." vážně už nepobaví, dávám hodnocení tak nízké. A už nikdy více! ()

Reklama

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem ujetý. Rodinná špionážní pi*ovinka, která ovšem má záběr na co nejširší publikum a taky se tomu minimálně v polovině případů podařilo. Spíše pro děti školního věku, menší nebudou chápat, starší se prakticky celou dobu smát (teda pokud neprožívají pubertu typu "No a co? Mě je to fuk atd." ;) a dospělí nebudou ztrácet čas...takhle by to alepoň mělo vypadat v mém ideální světě, což tak vetšinou není, už vím... P.S. Další díly ani nezkoušejte, pokud se vám tenhle připadal stupidní, což mně ano, proto se k nim ani nebudu vyjadřovat :) ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Netuším proč, ale tenhle film se mi líbil. Dřív, když jsem ho viděl poprvé v televizi před pár lety. Nebyl zájem se koukat znova, či si ho koupit, ale dobrý pocit přetrvává. Sice myslím, že kdybych se podíval znovu, výsledné hodnocení by šlo o dvě hvězdy dolů, ale nechme to takto být. Film pro děti, nebo pro ty, kdo se chtějí (na chvíli) do dětského prostředí ponořit. Jako drogy - na chvíli zapomenout ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taká veselá blbôstka pre deti, ktorá ale poteší aj dospelých keď si chcú oddýchnuť a zabaviť sa. Ja som sa smial a veľmi. Akurát tie svietiace oči tých detí-robotov boli už príliš. Sprvoti som si pomyslel, že sú ako malí Terminátori :D A môj obľúbený Tony Shalhoub bol pre mňa v inej roli ako Monk trošku zvláštny. A naviac v zápornej. Ale celkovo z toho vyžaruje pozitívna energia a super zábava. Nemusia byť všetky filmy len negatívne, si myslím. Čudujem sa, že to má také slabé hodnotenie. Veľmi dobré je aj DVD, kde je výnimočne popri štandardnej češtine aj slovenčina. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)
  • Celé jméno Carmen (Alexa Vega) zní: Carmen Elizabeth Juanita Echo Sky Brava Cortez. (SONY_)
  • Juni (Daryl Sabara) si připoutá levou ruku ke stříbrnému kufříku. Ale po pár vteřinách má kufřík najednou připoutaný k ruce pravé. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama