Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (271)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boj so scenárom, dokonalá posh atmosféra, súdna sieň, inteligentní ľudia a tak podobne. Ako ukáže záver, skôr tu ide o psychologické prvky než o tie detektívne, čiže záver asi rozdelí publikum na dve polovice. Málokto sa ale bude sťažovať na vizuál, lahôdkové obsadenie, budovanie napätia či Bierovej schopnosti. Čiže vo výsledku možno mierne sklamanie, ale kto má rád deväťdesiatkové retro a náhľady do tak trochu pop predstavy o myslení vrahov a ich blízkych, užije si do sýtosti. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Hlavné postavy obsadené kvalitnými hercami Nicole Kidmanovou a Hughom Grantom, ale jediný, kto zahral nadštandardný herecký výkon bol pre mňa Donald Sutherland, otec Grace. Pohľady bohatých a unudených amerických mamičiek upierajúce sa závistlivo do výstrihu Eleny ma rozčuľovali. Zápletka nebola výnimočná, aj keď tvorcovia dokázali navodiť dusnú a napínavú atmosféru – škoda, že len v prvých dvoch dieloch. Jeden bod dole za scény zo súdnej siene, ktorých sa pre mňa z nepochopiteľných dôvodov zúčastňovali deti. Tie boli už aj tak dostatočne traumatizované z toho, čo sa im v živote stalo. Načo takto brnkať na citovú strunu? Záver bol prehnaný a gýčový, takže hodnotím celkovo tromi hviezdičkami. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál o tom, jak se člověku může jeho poklidný a pohodový život změnit v průběhu jedné noci, mě docela bavil. Hugh Grant se předvedl v pro něj netypické roli a po celou dobu mě bavil. Podobně jsem si užíval přítomnost Donalda Sutherlanda, kterého jsem už drahnou dobu postrádal. No, a pak tu byla Nicole Kidman, jež si svými estetickými úpravami říká o přezdívku "Kyborg" nebo "Poker Face". Vedle lidsky zvrásnělého hereckého partnera vypadala opravdu značně umělohmotně. Příběh ani jeho zpracování nebyly ničím úžasným, ale kromě čtvrté epizody jsem se nenudil a nechybělo tady tempo, napětí, ani atmosféra. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Až moc překombinované a ke konci jen stěží uvěřitelné, se spoustou zvratů, kterým mám opravdu problém uvěřit. V porovnání s několika podobnými seriály z poslední doby obstojí tak nějak napůl, což pro mě bylo po prvním díle celkem zklamání. Vlastně jak (skoro) zmizí z obrazovky ❤️ Matilda De Angelis a přejde to do soudního sporu, není zde nic, co by kvalitu nějak posunulo nahoru. Nicole Kidman je možná dobrá herečka, ale tady musím souhlasit s kolegou Verbalem, botox je prostě a jednoduše svinstvo, které možná opticky ubere věk, ale čas nezastaví. A tak sobě slavnostně slibuju, že pokud v dohledné době natočí další seriál, kouknu se na něj, jen pokud bude hrát babičku a ne matku dvanáctiletého kluka. Všeho moc škodí. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Videla som e1, 2 a dosť ma štvalo, že ich idea hľadania zmiznutého manžela sa obmädzuje na obnolávanie hotelov, plus ma Nicol výraz "oh bože, čo ak je zlý" už predsa len začínal nudiť. Snažila o 107 a režisér má ňáku úchylku na detaily rozslzeného červeného oka blúdiaceho pohľadom. Nuž tak som potom skočila aspoň na e5+6 a myslím, že som o nič neprišla. Hugh sa na Jonathana ale hodil dobre a najsympatickejší z ansáblu bol teenager Henry. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • V rozhovore pre Harper's Bazaar dostala Matilda De Angelis otázku, ako sa pripravovala na výkon roly postavy, ktorá je úplne nahá a tak zraniteľná. Povedala: "Nie je to prvýkrát, čo som sa ocitla v týchto druhoch scén a situácií. Pred štyrmi rokmi som tvrdo pracovala s trénerom, aby som prekonala tieto hranice, ktoré máme smerom k nahote, čo je niekedy najprirodzenejšia vec na svete. Ale je to niečo, za čo sme sa naučili hanbiť alebo to považujeme za niečo skutočne čudné. Ak však začnete premýšľať o nahote a o svojom tele ako o nástroji na sebavyjadrenie a vyjadrenie emócií, nahota zrazu nie je takým problémom. A je to vlastne oslobodzujúce. Naučila som sa, ako byť ešte viac hrdá, odvážnejšia a  sebavedomejšia, keď som nahá.“ (Weezy22)

Reklama

Reklama