Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá do kategórie Krok za krokem. Teda rodinný, bez prítomnosti nevhodných scén, s dôrazom na morálku a správne životné hodnoty. Samozrejme nemôžu chýbať tie "nenápadné" pokusy o vtip. Takže ak si chcete oddýchnuť od všetkých tých kvalitných seriálov súčastnosti, tak tu máte skvelú príležitosť na nostalgiu. Len nezostávajte pri obrazovke pridlho, inak Vás krutá a bezcitná realita prevalcuje. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ocenila bych tvou pomoc, takže udělej všechno z toho seznamu." Zasloužilá matka Reba mě baví svou strohostí, praktičností i cynismem. Ovšem kdybych já byl na jejím místě, tak bych vše řešil s rozvahou cholerika, který by nešetřil řevem, fackami a prohazováním oknem, neboť její rozvětvená rodiny si nic jiného nezaslouží. Mě to tedy většinou dokáže vykouzlit lehký úsměv na tváři, ale žádný zázrak jsem v tom neodhalil a toho rodinného moralizování jsem se taky poměrně rychle přejedl. ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Po ránu ideální sitcom... Díl "Hrdá Reba" by se měl povinně vysílat na všech úřadech práce v ČR!!! Tak jsem u 4 série a myslím, že jako rodinný sitcom to nemá konkurenci, kdyby to bylo starší tak možná kutil tim by se snažil, ale i tak by prohrál neb černohumorná Reba by ho smetla, pravdou je, že člověk musí vydržet minutu moralizování v každém dílu, ale co? Od páté série poněkud upadá humor a seriál najíždí do stereotypu...škoda, ale dalo se to očekávat... ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nikdy nebude jako Jak jsem poznal vaši matku nebo Jmenuji se Earl apod. jde o naprosto jinou myšlenku. Nenáročné a přitom poučné a hlavně zábavné. Reba má výborné hlášky a ještě lépe ji doplňuje Scarlett Pomers, která bohužel nedostává dosti místa, ale já si zamiloval Joannu Garciu. Mužská část je zastoupená výborně. Druhý Joey z Přátel skřížený s Coudym z Kroku za Krokem. Christopher Rich mi malinko připomíná zase Rosse z přátel.. Co víc si může člověk přát? :-) ()

Drakex 

všechny recenze uživatele

Každej jsme jiný! Ja považuju tento seriál ze super rozptýlení a opravdu se pokaždé zasměju. Viděl jsem všechny serie a i mi bylo líto že tak úspěšný seriál nepokračuje dál. Musim je vyzdvihnout jak svkěle Reba McEntire a Melissa Peterman ztvárnily role. Klobouk dolu! Pokud se chcete pobavit a zasmát i pohodového seriálu určitě doporčuji :-) ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)

Reklama

Reklama