Reklama

Reklama

Ronaldo

  • Velká Británie Ronaldo (více)
Trailer
Velká Británie / Španělsko, 2015, 92 min

Obsahy(1)

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Marze 

všechny recenze uživatele

Některým lidem mohou vlastnosti Ronalda vadil, ale já jako amatérský fotbalista si ho vážím pro jeho vášeň pro fotbal a fotbalovou genialitu. Podívejme se třeba jak dopadl alkoholik Šimák s talentem možná větším než Nedvěd nebo Rosický že. Chtělo by to natočit pokračování, protože ty nejlepší Ronaldovi okamžiky teprve přišly- další dvě vítezství v Lize mistrů za Real Madrid , Portugalsko se pod jeho vedením stalo mistrem Evropy, i když se ve finále zranil. Pro nás by byla pikantní ukázka jak nás jeho hlavičkou v závěru zápasu s naším týmem vyřadilo Portugalsko v osmifinále mistrovství Evropy 1:0. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Dokument, který mě ničím příliš nezaujal. Kromě toho, že Ronaldo umí hrát fotbal. Ale to jsem tak nějak tušil. Bohužel mi přišlo, že byl ve filmu skoro častěji bez trika než v dresu. :-) Dost se mi protiví ten jeho agent Jorge, nikoho takového bych kolem sebe mít nechtěl. Taky myslím, že by měl vyložit karty na stůl a neskrývat pořád svoji sexualitu, stejně je každému jasné, jak to je... A není na tom nic špatného. Takhle to jen působí trapně, jako kdyby se za to styděl. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

Má to i své světlé chvilky jako pasáž, když jsou s Messim na "bitevním poli", avšak nic co byste už o nejlepším fotbalistovi současnosti nevěděli. Škoda že s dokumentem nepočkali ještě  rok, kdy Portugalsko vyhrálo EURO 2016, hned by byl dokument o něco veselejší a napínavější. Ale i přes to zajímavá sonda do soukromí CR7. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ronaldo je bezpochyby jedným z najlepších futbalistov všetkých čias, je to môj najobľúbenejší futbalista a jeho osobný život ma celkom zaujímal a aj preto sa tento dokument pre mňa stáva zaujímavým. Dokument mapuje Ronaldov život od dieťaťa až po súčasnosť. Ukazuje nám vzťah v rodine (hlavne vzťah k matke a synovi) a tiež nám dokument odkrýva Ronaldovu obrovskú vilu a početný vozový park. Pokiaľ si budete chcieť pustiť film o chudobnom chlapcovi ktorý to dotiahol ďaleko, rozhodne sa do tohto dokumentu pustite a kľudne aj s balíkom pukancov. Ako dokument je to podané v skutku zaujímavo a nezostáva než vás to odporučiť aj ak nie ste fanúšikmi "Penalada". ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Jednohubkový dokument, ktorý presviští okolo hlavy ako Ronaldov priamy kop, ale nič podstatné sa tu nedeje a celé je to vlastne jedno veľké PR. Ani náhodou mi to nepríde autentické, ten tlak na pílu je tam zreteľným hoci dobre sa na to pozerá. Skrátka - taký ako sa CR7 javí na ihrisku, taký bol aj tu. Ale srdcervúca a krásna otcovsko - synovská scéna "ktoré auto chýba v garáži" je skutočne ako zo života bežného radového občana - veď kto podobné otázky nedáva svojim deťom?:))) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V tomto dokumentárním snímku lze spatřit partičku kluků, kteří hrají na playstationu známou a úspěšnou hru „Tekken 3“. (ČSFD)

Reklama

Reklama