Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

"Odbory vochcávat nikto nebude!" Arnold na konci svojej najväčšej slávy dokázal stále nakrútiť peckoidný film. Likvidátor je béčko ako vyšité. Síce sa občas snaží výjsť z týchto vôd, ale ja tak tam nakoniec padne a zmieri sa s tým. Začiatok je nie príliš dobrý, ale hneď čo príde dokonalá scéna na liedadle (jedna z najlepších a úmyslene najstupídnejších scén, aké som kedy videl), začína to byť skvelé. Liedalo sa mi navždy vryje do pamäte, smial som sa celý čas - to musíte vidieť. Rovnako aj súboj s krokodýlmi. Začína sa tu aj hláškovať a prichádzajú mnohé zábavné postavy (talianský gang) a krásna scéna "Zbohom". Likvidátor je kvalitný akčný nárez so stupídnym scenárom, skvelými hláškami a drsným Arnoldom - je na vás, ako si film z tejto vety predstavíte. Ak sa vám rozjasnili oči - choďte do toho, ak sa vám to hnusí a príde vám to ako shit, tak ... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sympaticky debilní béčko, poslední solidnější vzepětí guvernéra Mr. Universe v akčním filmu, pak už jeho kariéra definitivně zamrzla na úrovni "Batmana a Robina". Nejsem si úplně jistá, nakolik byl "Eraser" míněn vážně, ale já se u toho pokaždé nasměju jako šílený uň a v útlém mládí jsem Arniemu toho drsňáka žrala i s navijákem. Při vzpomínce na padákový souboj v oblacích nebo na ty divné pseudokrokodýly se moje bránice začíná samovolně otřásat, při vizuálním kontaktu by přešla rovnou do burácivého pazvuku. Nemůžu si pomoct, tahle kravina z devadesátých mě svým primitivním způsobem prostě a jednoduše baví. 66% ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Arnold opět v akci. Ne táková pecka jako jeho některé jiné filmy, ale pořád má úroveň. Snímek plný střelby a krve. Zábava, ikdyž to není pravé slovo k použití k tomuto filmu, ale jinak to vyjádřit prostě nedokážu. Já jsem se celkem pobavil a snímek doporučuji všem, kdo má rád akci, napětí, krev a hutnou atmosféru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když jako holčička měla zlé sny o dracích, chránil ji náhrdelník. Teď má Arnolda v nejtvrdší podobě. A ani aligátoři si už na pracovnici firmy vyvíjející supermoderní zbrojní systémy netroufnou. Jen pár prachatých kravaťáků touží po ještě větší moci. Svalnatý obr, který legračně skáče padákem, ji nakonec musí uvést do programu na ochranu svědků. Jenže protivníci mají supermoderní elektromagnetické střely, které se proderou i metrovou betonovou zdí (tady bych akci radši pěkně postaru) a chapadla sahají do vysokých politických kruhů. Tyhle scény jsou sice natočené velmi solidně, ale není nad tvrdé rány pěstí nebo třeba rozbité akvárium s aligátory. Rozpočet byl sice velmi štědrý, některé pasáže ale tým kolem Chucka Russella po trikové stránce nezvládl tolik, aby se u nich divák hořce neušklíbl. Tak či onak před sebou máme hned několik slušivých (a na daný žánr) vcelku originálních nápadů a Arnolda, který se tehdy velmi důstojně vracel ke svému oblíbenému žánru. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko, který však tenkrát bylo na Arnieho kvalitní bijáky okolo dost krátký. Ovšem dnes v rámci nostalgie kousek k nezaplacení! Objevily se zde novinky, jako zbraně, který vidí skrz stěny, dál pak parádní záporák v podání Caana, no a nesmím zapomenout na řízka Pastorelliho, kterýmu nechť je země lehká. Jako popcornovka byl Likvidátor super flák! 70% ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Film se natáčel od 13. září 1995 do 26. března 1996 převážně v New Yorku na místech The Harlem Rail Yard v jižním Bronxu, Central Park's Sheep Meadow a Chinatown. Dále se natáčelo v Los Angeles, Santa Claritě, Wahingtonu D.C. a v kanadském městě Dieppe. (Trajektt)
  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Joel Kramer. (Rominator)
  • John Kruger (Arnold Schwarzenegger) se skrývá v domě Lee Cullen (Vanessa Williams) za lednicí a šrapnelová výbušnina mu provrtá záprstí pravé ruky. Když však zanedlouho vyráží na akci s Robertem DeGuerinem (James Caan), není na jeho pravačce vidět žádnou stopu po zranění. Je vyloučeno, aby se mu bez následků zhojilo. (Robbi)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama