Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milencům Patty a Drakeovi se podařilo splnit jejich velký sen. Společně si koupí na úvěr polorozpadlý viktoriánský dům v poklidné čtvrti Pacific Heights. Aby mohli lépe splatit dluh bance, začnou větší část opraveného domu pronajímat. Jedním z nových obyvatelů domu se tak stává vždy elegantně oblečený a důvěryhodně vyhlížející Carter Hayes. Patty s Drakem ale brzy zjistí, že nezaplatil slíbenou část nájmu předem. A než se oba vzpamatují z prvního šoku, změní se Carter v rafinovaného sadistu, který jim v jejich vlastním domě udělá ze života pravé peklo... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chápu, že Melanie a Michaelem potřebovali nějakého bambulu, co jim bude podávat balon. Ale Matthew Modine nebyl zrovna nejlepší volbou. Možná za to mohl i scénář, ale já místy nevěděl, kdo je vlastně ten pravý psychopat. Působili tak úplně všichni, nejrozumněji se nakonec zachovala ta bílá míca, která se pokusila utéct. Čekal jsem alespoň nějaké závěrečné překvapení, ale kdepak. Hřebíky se samy doplnily a podobných placáků jsme také viděli hafo. ()

nmafan 

všechny recenze uživatele

Pacific Heights se samozřejmě nedá srovnávat se Schlesingerovými vrcholnými díly z 60tých a 70tých let, nicméně žádná hrůza to podle mě není. Je to docela roztomilý thriller s několika vtipnými hitchcockovskými odkazy (mimo jiné režisérské cameo ve výtahu nebo minirolička pro Tippi Hedren - škoda jen, že nakonec neměla žádnou repliku). ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Ak budete ignorovať absolútne nelogický fakt na ktorom je postavený celý film - že nájomca nie je schopný ani pomocou polície či súdu z vlastného domu vyhodiť nájomníka ktorý nezaplatil ani cent za bývanie od kedy sa tam nasťahoval - tak v takom prípade sa jedná o celkom slušne spravený thriller s dávkou patričnej mysterióznosti. Ak však začnete nad filmom premýšlať (to vám naozaj neodporúčam) v hlave vám začnú chodiť otázniky prečo polícia chráni takéhoto človeka. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Mladí manželé a noví majitelé domu si nastěhují do podnájmu sympatického chlápka, ze kterého se vyklube magor. Čili tzv. rodinný thriler a zápletka, kterou jsem v různých obměnách viděl snad 10x. Nic tu člověka nepřekvapí, nic moc se tu neděje, Keaton není ani moc psychopatický a finále stojí taky za houby. Těžký průměr až podprůměr. A nevěřím, že by si v USA mohl nájemník tohle všecno dovolit a zákon by byl na jeho straně. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

PODPRŮMĚR 5. pád, OSLOVUJEME / ODPOVÍDÁME : "hele Johne, co děláš?" "jako teď?" "No jako poslední dobou..." "No prodávám ten byt ve friscu...el ej je lepčí a mam tady debilní sousedy." "No ty vole... tys řek sousedi..." "No." "A vo tom je ten náš novej scénář, poslouchej : Mladej pár pronajímá barák a natrefí na zloducha, kterej s nima bojuje krz zákony... no a taky je to trochu magor žejo... Hrdinové sou milý, nikdo jim nevěří, no a nakonec zloducha zlikvidujou, barák zapálej a odjedou..." "No nevim, ten barák bych nezapaloval... zas tak marnej neni..." ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Beverly Hills. (Terva)

Reklama

Reklama