Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

monolog 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi blíží jubileum, řešil jsem, který film budu komentovat jako 999. v pořadí. Ano, vyhrál Nick Cage. Jako fakt jsem se u něj bavil. To je tak neuvěřitelně nablblé, ale dýchla na mě atmosféra osmdesátých let a laciných béčkových hororů, kde nešlo o žádné umění, ale čistě jen prdel a co největší řežbu...  Škoda, že to nebylo krvavější. Ale konečně je hlavní hrdina normální chlap, který po těžké šichtě potřebuje vypnout... Jako že fakt, vůbec nechápu, kdo to byl, ale pojem Zamlklý cizinec naplnil dokonale. Ještě to chce druhý díl, kde aspoň řekne svý jméno... :-D ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Parádní oddechovka, která se absolutně nebere vážně. Nicolas věděl do čeho jde a naprosto si to užívá. Je to hloupé, je to brakové, ale ten kdo čeká drama, sofistikovanost scénáře a herecké výkony typu Irishmana, by se jít radši rovnou objednat k lékaři nebo si smazat profil na čsfd. Výborný soundtrack s kombinací s tichým Cagem, který trhá páteře loutkám, u toho pije energy a tancuje tak vtipně, že to prostě pobaví. Já osobně jsem spokojený a z jeho posledních rolí je tahle jeho nejpovedenější. Janitor rulezzzz. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je jeden z mála herců, který výběrem role dokáže stále překvapit, ačkoliv to je v jeho filmografii neuvěřitelné. Tentokrát se z něj stal uklízeč v zábavním parku, kde ožijí jeho obyvatelé a začnou vraždit vše živé. Film je ještě větší bizár než jeho synopse, ale občas dokáže pobavit a v rukách lepších tvůrců z toho klidně mohl být kult. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cage krosí v dětském zábavním centru splašené krvelačné loutky. A nejenže kope, škrtí, trhá a seká, ale do toho všeho stačí i uklízet, protože tak zní dohoda s místním servisákem, který mu za vypulírování komplexu slíbí vyměnit gumy. Já se bavil nad očekávání dobře. Má to správně ulítlý nápad, tempo a hlavně Cage, který za celou dobu řekne jen jediné slovo a bohatě to stačí. Možná by neškodilo trochu víc gore, aby z toho byl plnohodnotný splatter, ale co už. Za mě příjemné překvapení a přál bych si pro Cage víc podobných rolí. 80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ten film skrátka nedáva zmysel. Nemá logiku, nemá vlastne nič, čoho by sa mohol človek chytiť. Dá sa to pozerať len ako prapodivná recesia, ktorou to asi aj má byť, ale to je asi tak všetko. Nie je to zábavné. Horor to nie je ani zďaleka. Napätie nulové a tá krv a vraždy vyzerajú ako zo študentského filmu, aké sa točia na stredných školách. Zápletka zaujímavá, ale absolútne nevyužitá. Jediné čo to ako tak zachraňuje je Cage, ktorý nepovie ani jedno slovo, možno z trucu, že tu musel hrať. To, že jeho postava si ide radšej zahrať pinball a napiť sa energického drinku, než, aby zachraňovala teenagerov, ktorých o miestnosť vedľa veľmi prapodivne zabíjajú oživnuté mechanické bábky, je pre mňa obrovskou záhadou. Neviem ani k čomu to prirovnať. Nie je to ani guilty pleasure. Je to len po všetkých stránkach nefunkčné, až z toho ide strach. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)
  • Livina věta: „He's not trapped in there with them. They're trapped in here with him,“ je odkazem na postavu Rorschacha v limitované komiksové sérii / grafickém románu „Watchmen“, který byl adaptován i ve filmu Strážci - Watchmen (2009). (LUKICKK)

Reklama

Reklama