Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

gjjm 

všechny recenze uživatele

Jak byste odstranili přilepenou čínskou nudli z košile? Odpověď najdete v tomto instruktážním videu. Úchylný, geniálně morbidní černohumorný minifilm, stylizovaný jako instruktážní video nejmenované německé společnosti, zaměstnávající řidiče vysokozdvižného vozíku. S doprovodem neuvěřitelně infantilní hudby si, milé děti, ukážeme, co všechno se při takové směně Forklift Drivera Klause může stát a jak moc to někdy může být brutální podívaná, kolik je při tom rozsekaných těl a nožů v hlavě :) Mimo celkové geniality asi nejlepší voiceover v dějinách filmu :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klaus je pracant to je znát. Hned první den v práci a co se nestane. Naprosto geniální 9ti minutové dílko o tom co se na pracovišti může stát samozřejmě špatného jak jinak. Hlavní role ještěrka, motorová pila a jedna baba, která se jentak mihne a způsobí tu nejlepší scénku celýho filmu. Mimo to hudba je naprosto výborně zasazené a vy se prostě budete muset smát. Ani bych se nedivil, kdyby tohle v centrále Siemensu pouštěli svým zaměstnancům....:)) Němci jsou magoři !!! --- 90 % --- ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Naprosto odzbrojující!!! Budu se muset na IBP (Inspektorát bezpečnosti práce) pozeptat jestli vlastní takhle krásný instruktážní film. Protože papírově je všechno v pořádku (Klaus je odborník s průkazem způsobilosti) a to je pro IBP důležité. Proškolený odborník, předpisy a realita v praxi. A bezpečnost? Ta těžce prohrává. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že ostatní recenzisti odvedli čistou práci nad popisem filmu, ale přesto se cítím na to, že bych měl něco dodat. =) Hlas komentátora vysvětlujíci Klausovi chyby je ve skutečnosti originálním hlasem ze staré televizní ukázky, která byla promítána asi 12 let dříve v Německu pod názvem "Der siebte Sinn" (doslova překlad zní: Sedmý smysl), který byl téměř identický jako tento kraťas, s vyjímkou krve, a kupodivu to bylo docela oblíbené, protože to běželo ve veřejné televizi. Takže pro němce to musí být naprosto celé k smíchu a více se bavili než ostatní, teda jen ti, kteří vlastnili televizi a viděli ukázku aspoň jednou... Tento film zpočátku vypadá jako nějáký druh vzdělávacího filmu, ve kterém je demonstrováno co by něměli řidič "ještěrky" dělat. Ale rychle se dostáváme k tomu, že by to nemělo být bráno vážně, když začne krev cákat všude. Zpočátku je krev v centilitrech, které ce s přibývajícím čase mění na hektrolitry. A pokud máte rádi film Braindead a smáli jste se při něm. Tak u tohoto kraťasu se budete cítit stejně. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl tohle pravdivé instruktážní video, tak jako správný " ještěrkář ", (pracuji totiž také ve skladu) jsem zajásal a vzpomněl jsem si také na svůj první den v práci, když jsem dostal řidičák, ono to skoro všechno dopadlo tak, jak v tomto videu a nebýt mých dobrých kolegů Raimiho a Headcraba, kteří se mnou pracují a kteří celou událost ututlali, tak bych asi dopadl špatně. Díky kluci, máte to pořád u mě!! Rumy budou co nevidět!! Dlouho jsem radši za ještěrku nesedl, ale zítra mě čeká prezentační jízda po skladu, tak snad vše dopadne dobře...kdyby náhodou něco nevyšlo, tak je tam Raimi s Headcrabem a oni už by něco vymysleli. Tak skladnící, osedlat ještěrky a hurá do práce!!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama