Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Podivná zhoda okolností môže za to, že z obyčajného muža sa v očiach všetkých stáva obávaný zabijak "Muž z Toronta". A začína sa boj o holý život. Herecké obsadenie: Kevin Hart neustále hrá v akčných komédiách kedy sa jeho alter ego stáva uvrešťaným kontrastom nijakého wanaby drsného búchača. A preto ani toto prevedenie ničím nevychádza zo zabehnutých koľají.  Prevedenie: Humor dávkovaný dobre, akcie dostatočné množstvo a herecké výkony celkom dobré. Samozrejme sa zas stretávame s rasovou diverzifikáciou ale to už je pri Netflixe zlatý štandard.  Pocity: Občas som sa zasmial ale skoro dve hodiny ušli ako voda čo hodnotím kladne. Harta mám rád v rovine stand-upu ale vo filmoch je to dosť zlé a málo kedy sa na to dá pozerať. Woody na rozdiel od neho úplne ovládol svoju postavu a baví ma v každej scéne.  Pridaná hodnotaAkčná komédia ktorá neurazí ale ani nevychádza z radu. Na jedno pozrete ale ideálna jednohubka. 55% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi solídna akčná jazda, občas trochu trápny humor a príbeh v zabehnutých koľajách by to mal za 4, keby ho nevyrobil Netflix...už už človek odpustil aj genderovo rovné ospravedlnenie z úvodu vďaka perfektnému záveru, keď tu musí afroamerická rasistická sviňa naplniť liberálne kvóty a povedať, že zabil bielu ženu. Je otázne či je väčší čurák ten dement režisér a scénarista alebo chlapci ktorí sa starajú o český dabing. Pretože ak by povedal v závere že zabil ženu, nik by ani len nepostrehol ako sa hovädá z Netflixu za každú cenu snažia polarizovať spoločnosť, lebo iba takáto spoločnosť sa dá ovládať tak ľahko, že jej odoberiete práva pohybu, zhromažďovania či slobody prejavu a ona nikdy spoločne proti týmto nadnárodným fašistickým spoločnostiam nebude protestovať. Keby si túto rasistickú poznámku afroamerický liberálny retard odpustil, mohli to byť veľmi solídne 4*... ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pobavil som sa. Hart a Harrelson skvelá dvojka plus akčné pasáže výborne. Chýbal asi len ten tradičný Harrelsonov cz dabing. Ako som už spomenul netflix bude mať problém teraz prekonať ostatné streamovacie služby a musí pridať s lepšími filmovými kúskami. Ale napriklad tento bol veľmi fajn. Lepšie ako minulotýždňový Spiderhead. 4* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, Harrelson, režisér Zabiják a bodyguarda a akční našlapaná komedie plná “Hartovského” černého humoru? Yes please! Plno ubrečenců zde celý film hejtí a shazuje, ale kdo miluje Harta a jeho standupy (které jsou mimochodem to nejlepší, co na standup/komediálním poli kdy vzniklo), tak bude slintat blahem i u Muže z Toronta. Dvě hlavní postavy, a to “debílek” Hart a chladný zabiják Harrelson se výborně kontrastně doplňují, hláškuje se o stošest, ústřední nápad, kdy se komediant připlete do tvrdého gangster obchodu a je nucen hrát zabijáka, aby nebyl odhalen, je už sám o sobě skvělý a když se přidá solidní a vizuálně poměrně dravě natočená akce, je vyhráno. Je to hloupé, je to stupidní, ale tohle je prostě typický Hart, takže kdo jde do filmu a čeká intelektuální áčko, ten je blázen. Humor mi sedl maximálně, akce překvapila a vůbec jsem se nenudil, takže nadstandartní čtyřhvězda jak vyšitá! ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ono mi šlo jen o to vypnout hlavu a chvíli se bavit. Ze začátku se to příliš nepředvádělo a plnilo to jen původní požadavek. Ale při scéně se čtyřmi vyslíchanými jsem prskal smíchy a skvěle natočený závěrečný souboj s několika zabijáky splácnutý nejspíš jedním vrzem mě utvrdil, že přesně tohle jsem dnes potřeboval. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama