Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

Toka 

všechny recenze uživatele

Love is Blind je samozřejmě maximálně řízená produkcí a ve své podstatě je to fake – a to i na poměry reality show. Premisa, kdy se lidé do sebe zamilují, aniž by se viděli, je sice krásná, ale pro jistotu tam produkce nastrčila objektivně pěkný účastníky. Drtivá většina z nich by se klidně mohla živit modelingem. A jeslti ještě jednou uslyším slovní spojení "emotional connection", tak ruším předplatný na Netflixu. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

U nás niečo podobné vyšlo na TV Narkóza pod názvom Svadba na prvý pohľad a už tam som mal nezastaviteľný reflux. Toto je na udávenie sa zvratkami. Žiaľ bezmozgoví ľudia to budú naďalej pozerať, nevediac, že je to všetko vlastne aj tak dopredu natočené podľa určeného scenára a protagonisti nie sú ani herci, sú to reálne prostitútky a prostitúti. ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jessice je 34 a do budoucna plánuje tři děti, podle svých slov však ještě není úplně připravená na trvalý vztah. Tenhle pořad je moje guilty pleasure na Netflixu, koukáme na to u mě po večerech a často se nemůžeme přestat smát. Já mám tyhle “sociální experimenty“ docela rád, je to uhozené úplně ve všech směrech, špičkou ledovce je potom jak ti lidi utíkají od oltářů to je naprosto over the top. Prostě parta mladých debilních američanů co si hrají na lásku, vyjimku tvoří jen Lauren a Cameron, ti ničí úplně všechny stereotypy, jak vztahové tak rasové. Takže na večer ke zasmání je to ideální a rozhodně lepší než Too Hot to Handle, který naprosto nesnáším. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a experiment, který dokáže pobavit. Pár slabších míst bylo to ano, ale buňky či svatby na závěr to bylo opravdu něco, co se nevidí. Navíc když se dobře zvolí postavy, které jsou sympatické a každá odlišná, máte z toho solidní porci zábavy. U svatby se teprve ukáže realita a ne pro každého je láska slepá. Solidně natočené, dobře sestříhané, zvládnuté napětí i emoce. Nebýt těch pár slabších dílů, nebál bych se dát klidně plný počet. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele

ked sa povie reality show, cloveku sa pred ocami automaticky vybavia veldiela ako big brother, vyvoleni, ci farma; vsetko produkcie, ktorych dopad na ludsku psychiku mal rozmery druhej svetovej vojny, ci globalnej prirodnej katastrofy. pojem reality show je medzicasom aj pre primaty s IQ nad bodom mrazu synonymom bliziacej sa apokalypsy ludskeho idiotizmu, pred ktorym nie je v bezpeci ani len v protiatomovom kryte. napriek vsetkym mojim nevyhnutne opravnenym predsudkom ma jedna krasna bytost, ktorej vkus i nazor si velmi cenim, upozornila na "love is blind". a voila, nie je reality show ako reality show. za experiment (tak aktualny a vystizny pre nasu informacnu dobu), na ktory boli kupodivu vybrani takmer len sami pomerne inteligentni a sympaticky jedinci, by sa nemusel hanbit ani profesor zimbardo. divaci prostrednictvom tejto relacie zistuju to, co mnohi vedia uz nejakych tych dvadsat rokov vdaka internetu - ze zalubit sa da na dialku, bez optickeho kontaktu, len pismenka ci hlas. tvorcovia show nam to ukazuju nazorne, so vsetkym dramatickym klise i s presladenou hudbou, z ktorej sa divacka cukrovka da chytit rychlejsie ako covid z cinskeho netopiera. a kedze laska je predsa "len" laska, (ne)funguje bez optickych dojmov rovnako dobre ako pri vsetkych vnemoch pokope. ludia sa na seba namotaju, vpadnu do nadsenia, neskor su konfrontovani s realitou i vlastnymi ocakavaniami. z niektorych sa stanu pary, z inych nie. spoznavanie sa na dialku isto dokaze priniest viac uprimnosti, avsak aj tu sa potvrdzuje, ze kazdy vztah si okrem chemie i zamilovanosti pyta vela trpezlivosti a vydrze. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama