Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Špadojňkl! Kde jste sebrali tolik mrtvých zvířátek? Kanibal! Muzikál vlastně není moc muzikál ani film o kanibalech, ale je především o špadojňklování. Vraťte se, dokud je čas. Čeká vás zkáza. Vás všechny! – … – Děkujeme… Tenhle westernový špadojňklový hororový kanibalský muzikál s opravdu pravými indiány, kteří mají teepee, je jednou z nejvtipnějších komedií, na které může magor jako já narazit. Pozor na tu past na medvědy. – Cože? Uaaaaa! Jo a Kanibal! Muzikál je o zlatokopech, aby bylo jasno. No vlastně to není moc komedie jako spíš parodie. No a vlastně to vůbec není to co jsem čekal že to bude a tudíž to bylo (jak již chytřejší, větrem ošlehaní a hudebně vzdělaní trappeři zjistili – tedy pokud zpívají ve správné tónině) úplně něco jiného. Co taky čekat od příjemného filmu, ve kterém byly brutální scény (tedy drtivá většina z nich, takže vám dojem zkazí třeba brutální vražda sněhuláka krumpáčem) vystříhány kvůli příjemnějšímu zážitku z filmu? Ti chytřejší už nejspíš tuší, že tenhle muzikál nestojí ani na gore efektech, násilí a hektolitrech krve. Naopak překypuje inteligentním absurdním humorem a celý film je prošpikovaný skrz naskrz více či méně skrytými vtípky a odkazy v takové míře, že při prvním shlédnutí bych nepochytal ani polovinu z nich i se síťkou na motýly. Schválně, kdo tam objevil třeba narážky na bojové nebo třeba klasické japonských filmy? A hlavně, v tomto filmu se nevyskytuje ani jeden Japonec, takže by se na něj žádný průvodce neměl dívat! Milovníci romantických filmů s kobylami si ale určitě přijdou na své a možná uroní i nějakou tu slzičku dojetí. Zajímavé komentáře: 666teen, Chris Wulf ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Srdcervoucí příběh roztomilého koňomila Packera, takřka neprávem obžalovaného z kanibalismu. Epická sága o putování nehostinou pustinou, o přátelství, které prochází žaludkem, o hrdinných japoniánech, relaxačních sněhulácích, zlotřilých trapperech, jižanském kyklopovi a nepovedené popravě. Hudební špadojňkl svou silou drtí veškerá hollywoodská muzikálová čísla. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Musím se smát, takovýhle žánrový mix jsem asi ještě nikdy neviděla a celkově se jedná o naprosto originální dílko.. Místy je to úderně vtipné, občas krásně krvavé a po celou dobu jsem měla pocit, že si ze mě tvůrci střílí, resp. že si tvůrci střílí ze všeho, ze všech i sami ze sebe.. Hlavní postava je bambula k pohledání a už jen fakt, že se stane průvodcem výpravy zlatokopů, je k popukání.. Když si k tomu přičtu past na medvěda, japonské indiány, přechod řeky, kanibalismus, závěrečnou popravu a setnutí, vychází mi to na skvělé čtyři hvězdy.. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To byla ale špadojňklová komedie! Sice absolutně nevím, co to slovo znamená, ale co už, kdo to viděl, pochopí. Už hned na začátku mě potěšilo logo Tromy, které vždycky slibuje řádnou šílenost a ono taky jo, akorát na Tromu je to málo úchylně a málo krvavé. Zpočátku to stylem dost připomene rané komedie Petera Jacksona a ono to i tak podobné baví. Tady je to navíc obohacené o muzikálová vystoupení a i znatelné náznaky Parkerova a Stoneova humoru, který pak rozvádějí v South Parku. Pak tu taky hraje Stan Brakhage, od kterého jsem pár dnů zpátky viděl několik krátkých filmů (většina z nich za moc nestála). Každopádně, Kanibal! Muzikál je i bez úchyláren a hodně gore dost šílená komedie, která je ale hlavně zábavná, takže já jsem s ni spokojený. Jenom mohla být o něco kratší, v některých místech je to hluché. 4* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je pecka. Jeden z mých nejoblíbenějších muzikálů co se u hororu týče(a že jich není zrovna málo máme tu Evil dead mussical, Carrie mussical, Camp blood mussical,atd...) tohle je prostě dokonalost, bál jsem se levnosti vulgarit a nakonec tu prakticky moc sprostých slov není. Humor je klasickej a naprosto mě odrovnal(scéna s hozením kamene do vody:-)). A nádherné gore. Plnej počet. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • Oficiálne názvy piesní, ktoré odzneli v tomto filme sú: * Shpadoinkle * That´s All I´m Asking For * When I Was On Top Of You * Trapper Song * This Side Of Me * Let´s Build A Snowman * Hang The Bastard (MM_Ramone)
  • Podle Diana Bachara byl trailer připraven ještě před zahájením natáčení. (StrYke)

Reklama

Reklama