Reklama

Reklama

VOD (1)

Shadyside, rok 1978. Škola končí a letní aktivity v táboře „Nightwing“ právě začínají.  Jenže v okolí se potuluje místní psychopat, který je posedlý touhou zabíjet. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Deti zo susediacich mestečiek Shadyside a Sunnyvale trávia každoročne leto v tábore Nightwing. Tento rok sa ale namiesto klasickej zábavy budú musieť postaviť vrahovi so sekerou, ktorý sa v okolitých lesoch začne pohybovať. - Časť druhá prenesie formou flashbacku dej do roku 1978, konkrétne do letného tábora, takže sa z deväťdesiatkového teen slasheru stane camp slasher charakteristický pre začiatok osemdesiatych rokov. Atmosféru to má aj napriek tomu, že vrahova identita je známa, pričom sa v priebehu zabíjania pekne rozvíja aj dej okolo čarodejnice. Naviac tomu pomáha úžasná Sadie Sink, ktorá si každú scénu kradne pre seba. Opäť je to za štyri silné hviezdičky. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6/10). Druhý díl této trilogie byl daleko lepší než ten první. Skutečnost, že druhý díl byl lepší než ten první je na jednu stranu super, ale podle mě Ulice Strachu přišla prvním dílem o hodně fanoušků. První díly mají většinou navnadit. Ne odradit. Každopádně druhý díl vstříknul celé sérii novou mízu do žil a já jsem za to rád. Postavy byly mnohem lépe uchopené a bavilo mě sledovat jejich osudy. Daleko víc jsem se bál o jejich životy. Také Tommy coby hlavní zabiják byl mnohem děsivější, než Skullmask v prvním díle. Prostředí tábora bylo také dobrou volbou a změnou k lepšímu. Celkově to bylo více atmosférické a o třídu lepší než díl první. Jsem zvědavý na poslední díl, protože si moc nemyslím, že by třetí díl byl potřeba. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Od tohoto dílu jsem čekal nejvíc, takže logicky jsem byl z výsledku velmi zklamán. Není to sice nejslabší díl skládačky, ale to na tom vůbec nic nemění. Osmdesátky, letní tábor, nadržení puberťáci (Sadie je skvělá), tohle mohl být nový kvalitní díl Pátku třináctého jako vyšitý, škoda, že to nedopadlo. Začátek je ještě docela fajn, ale v druhé polovině už mě to moc nebavilo, ačkoliv musím pochválit soundtrack a mytologii kolem čarodějnice. Jinak je to opravdu tuctová záležitost, která je sice jako retro zatraceně fajn, ale nic moc navíc, co by se mi líbilo, jsem v tom nenašel. Opět platí, že výsledek sice neurazí, ale mohlo to být fakt veliké, tohle je nic moc. 65%. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Oveľa lepšie ako prvá časť. Aspoň čo sa týka celkovej atmosféry, budovania napätia a prostredia kam je príbeh zasadený. Sadie Sink je charizmatickejšia hrdinka a ajkeď ide stále len o teenhoror s množstvom krvi, v rámci zabavnosti fungoval a takmer vôbec nenudil. Všetky vedľajšie postavy mi ale boli ľahostajné. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pekné nadviazanie, resp. pred(na)viazanie na prvú časť. Technicky výborné, výprava ušla a bola trefná, návrat do sedemdesiatiek fajn. Ale opäť tá schizofrénia a teraz ešte očividnejšia. Akonáhle sa vraždili teenageri, tak všetko bolo krásne vidieť, akonáhle sa vraždili deti, tak mimo záber. Čo to kurva je? Tak buď - alebo. Takto z toho vyšiel zasa mišmaš, ktorý nemá jasnú identitu. ()

Zajímavosti (6)

  • Ve 3. minutě hraje skladba „The Man Who Sold the World“ od Nirvany. V čase 01:34:00 lze slyšet tutéž skladbu, ale v podání Davida Bowieho. (pornogrind)
  • Když má Alice (Ryan Simpkins) sex na stole se svým přítelem, tak nemají spodní díl oblečení. V dalším střihu už ho ale mají. (Duoscop)

Reklama

Reklama