Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Hodně fajn romantika. A vlastně i hodně fajn feel-good komedie. Většinou jsou tyhle Netflix slaďárny na jedno brdo, ale už jen samotný ústřední koncept, pozměněného milostného trojúhelníku naznačuje, že se tvůrci vydávají trošku odlišnou cestou. Velkou službu tomu dělají herci, jenž jsou správně přirození a nikterak hnaný do extrému. Otřepaná storka díky tomu volněji dýchá a máte čas se do určitých rozhodnutí a příběhových linek pořádně dostat. A finále vlastně umí taky překvapitě potěšit. Jakože... fakt spokojenost. Nečekal jsem to. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Otázka, kterou si každý z nás musí položit, je v celku prostá. Je to asijská lesbičanka? A skončil by příběh soubojem na nůžky? 3 postavy, nic víc, velice ploché, v závěru až velmi banální a nelogické. Ale taky nenáročné, strašně fajn a jednoduché. Něco jako Já Simon, bez toho amerického tlaku všechno přehánět, tolerantního poselství a happyendu. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Není lehké přijít s něčím novým na poli coming of age filmů. Wu naštěstí rozjela netradiční vztahový kolotoč, u kterého je hned cítit závan originality. Nejasné směřovaní zmatených teens je uvěřitelné a jde o příjemnou změnu. Hořkosladké finále má grády a hlavně Alexxis Lemire je přesně tou královnou střední, která přitahuje úplně všechny jako magnet bez ohledu na pohlaví. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská romantika pojatá v indie štýle. Takže sa tu nedočkáme bláznivých vtipov. Tempo je pomalé, dej sa odohráva na zapadákove a postavy sa neobliekajú jak z katalógu. Čakal som, že to pôjde viac do hĺbky u postáv, ale hlavná hrdinka je dosť uzavretá a celý čas má prakticky jeden výraz. Našťastie herečka je sympatická. Podobne sú na tom aj zvyšné dve hlavné postavy, ktoré fungujú najmä vďaka ich predstaviteľom. Výsledkom je trochu netradičná romantika na jedno pozretie. P.S: Collin Chou tu hrá otca hlavnej hrdinky a nikoho nezmláti, hehe. Ale drží basu s ostatnými a veľa toho nenakecá. 5/10. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Strašne dobre napísané dialógy. Aj postavy. Napríklad Paul, keď chce mať v emočne silnom okamžiku posledné slovo, radšej vetu ukončí výkrikom, pretože si uvedomuje, že je debil. Leah Lewis zas super hrá tú introvertku. Z diváckeho pohľadu by som tam radšej krehkú krásku o ktorú by som sa chcel starať (jak bývala v 80.tych rokoch Winona Ryder, alebo v 90.tych Moira Kelly), ibaže toto neni love story. Naopak, toto je ten o zlomených srdciach veriaceho malomesta, kde si coming out v kostole nemôžete dovoliť. A v tom, čím to chce byť, je to úplne presné. Naposledy tu tak dobre spracovaná teen komédia bola v The Edge of Seventeen, ktorá má ešte teraz, po 5000 hodnoteniach, na čsfd 71 percent; pretože užívatelia čsfd vedia oceniť kvalitu, rozoznať ju od fekálnej blbosti rovnakého žánru a podľa toho aj ohodnotiť. Nie, užívatelia čsfd nie sú ovce, vrátia ten film nad tých 70-75 percent kam patrí a ktorých na všetkých ostatných filmových weboch má. To len zo začiatku sa asi nechali strhnúť stádom. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama