Reklama

Reklama

Atletka A

  • USA Athlete A
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument se věnuje výpovědím amerických gymnastek, které zneužíval týmový lékař Larry Nassar, a reportérů, kteří toxické okolnosti odhalili. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě skvěle zpracované - bylo to jasné, svižné, chytlavé a bohužel stále reálné. V dokumentu bylo hodně - za mě - pravdivých prohlášení. A bohužel stěžejní je, že gymnastika je opravdu o hodně mladých lidech. Ostatní sporty tolik ne...Jsem ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo. Pro dané "oběti" to nebylo jistě snadné - ale jsem ráda, že dostali prostor a možnost se u slyšení vyjádřit a říci to lékaři osobně a do očí. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Nejvíc pedofilů na světě je v Německu a v USA. Možná je to tvrdý, ale vzpomeňme si například na zneužívání chlapců v církvy, kde bylo USA vůbec v nějvětším měřítku. Ano taky je to ohromná zemně, ale USA Gymnastics zase tak velké není. Příběh je dobře natočený a emotivní a plus hraje i skutečný soudní přenos. Tohle by si měli pouštět všechny děti před vstupem těchto diktátorských klubů. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Aféra zneužívání nezletilých amerických gymnastek klubovým lékařem. A vlastně i majiteli největšího areálu na jejich výcvik a soustředění. Gymnastika jako sport mladičkých dívek, které často nastupují do výcviku a drilu už ve 3-4 letech. Nelítostná disciplína je pak provází po celou cvičební historií. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se říká, na každou svini se voda vaří. Tady to však trvalo bezmála 20 let. Šokující odhalení o fyzioterapeutovi/lékaři, který zneužíval spousty let mladé gymnastky, olympioničky. A ještě šokující je to, že už se o tom dříve vědělo a smetlo se to ze stolu. Názorná ukázka toho, jak se jde přes mrtvoly a nechceme pošpinit své jméno a zaobírat se nějakým údajným obviněním. Klobouk dolů před všemi děvčaty, které se rozhodly postupem času promluvit, aby tohle prase mohlo dostat co mu patří. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Gymnastiku nesledujem, pretože tam fakt súťažia nejak predčasne vyspelé deti alebo skôr deti tlačené do tej vyspelosti. Niet sa však čo diviť, že toto je skvelý rajón pre pedofilne orientovaných narušencov, veď pod rúškom tréningu a strečingu si môžeš siahnuť na čo chceš a ešte ti za to poďakujú. Strašná nechutnosť celá tá kauza a určite nebude ojedinelá v tomto športe. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama