Reklama

Reklama

VOD (1)

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Neublížím ti....já tě kurva zabiju!" Becky je třináctiletý spratek, který se tváří a chová přesně tak, jak mu to život dává. Cestu k tátovi si najde, když už je pozdě. Čtyřlístek trestanců na útěku jí udělá ze života peklo. Samozřejmě, děvenka by čtyři chlapy nezmákla ani náhodou. Koneckonců zvládne jen dva nejslabší články, proti dvěma nejsilnějším nemá šanci. Nic co by člověk ještě neviděl. Chvílemi zbytečně zadumané scény, hovadské chování postav a průměrné herecké výkony. Nejnapínavější scénou je moment, kdy otec utíká od ohniště se zabijáky v patách. Pěkná práce s pastelkami, lodním šroubem a sekačkou. Za ně zaokrouhluji z 2,5* na 3*. A jisté sympatie si zaslouží zadumaný R. Maillet. Nenáročná oddechovka, když nic lepšího není po ruce. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak hned od úvodních vteřin jsem tušil, že to nebude nic pro mě. Becky (Lulu Wilson) mi byla krajně nesympatická a představa, že se na ten její otrávenej ksicht a vykulený oči budu dívat přes hodinu a půl mi nepřipadala moc lákavá. Výběr hlavní kladné hrdinky je tak pro mě velkým zklamáním. Stejně tak je to s obsazením hlavního záporáka. Kevin James se hodí spíš do trapnejch komedií. Ani hustej bíbr a kérka (hákáč) na lebce mu v žádným případě nepomohlo k tomu aby z něj šel respekt natož pak strach. Ani ostatní herci mě moc neoslovili. Pochválit se na tomhle snímku dá snad jen kamera a pár krvavějších pasáží. Ve zdejších komentářích se objevují srovnání s filmem Sám doma. Sice je to jako míchat jablka a hrušky, ale budiž. I já se tedy přidám. Sám doma je sice americká "sračka"(kterou si klidně rád pustím) ale aspoň se nebere vážně a místy je to i prdel. Becky se na můj vkus bere až příliš vážně a přitom působí nedůvěryhodně a nerealisticky. Čtyři vězni poraženi třináctiletou holkou. HA HA HA. Tohle osloví spíš teenagery. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ohó, tak to mi sedlo jako tužky do zátylku. Každý správný zběsilý vrah potřebuje masku, byť by šlo jen o dětskou čepici. Jednoduché a prosté, přesto působivé. Film, který se nedrží zkrátka a masakruje na první dobrou. Mám hodně rád Kevina Jamese a potěšilo mě vidět ho v pro něj poněkud nezvyklé roli. Lulu Wilson je parádní, do své role skvěle sedla a její obličej byl pro ni prakticky předurčen. Klidně bych si dal dvojku, kde si to Becky rozdá s Bratrstvem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Herecky podivně sestavenej ansámbl, ve kterým stojí za něco snad jen James, protože takhle ho opravdu neznáme.Navíc ve filmu nemáme kladnou postavu, protože Becky a její stavy vzteku (navíc dost blbě zahraný) zaručovali,že dřív nebo později na holka skončí na stejný adrese, odkud ty čtyři píčusové zdrhli.Krvavý je to dost, ale ža by to tam nějak pasovalo, fakt nevim.Přiznám se ,že mě to nebavilo.Blbost.30%. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ale ano, napriek par absurditkam so, vtedy 14-rocnym utlym dievcatkom, som sa celkom bavil. :D Viac-menej som po tomto siahol i z dovodu, ze tento rok vyslo pokracovanie, tak som chcel nejaky kontext. Teraz tusim, co asi ocakavat, tak snad to moc nezmrsili. :) Je to blbinka, ale akosi mi ta "odhodlana tvaricka" - Lulu Wilson nevadila, pretoze som si ju pamatal z vyborneho The Haunting - The Haunting of Hill House (séria) (2018). , Anabelle: Creation, ci nejakych dalsich hororovych kuskov. Slabsi priemer. Nechodte do toho s prilisnymi ocakavaniami a mozete sa zabavit. Na vlastne riziko. 50% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Na konci filmu Becky (Lulu Wilson) otevřeně vlastní předmět, o kterém by Kayla (Amanda Brugel) jistě řekla policii, že je klíčovým vodítkem k Dominikovu (Kevin James) zločinu, ale oni si ho nevezmou a ani se jí na něj nezeptají. I kdyby Kayla tuto informaci vynechala, policisté by si měli všimnout, že vzor na předmětu odpovídá jednomu z Dominickových tetování. (Johnny.ARN)
  • Když Kayla (Amanda Brugel) používá nůž k přeříznutí pásky na Tyově (Isaiah Rockcliffe) zápěstí, dělá to hloupě nebezpečným způsobem směrem nahoru, který by nebohého kluka bodl do obličeje, kdyby to nebyla rekvizita. (Johnny.ARN)
  • Ve scéně, kdy si Kevin James (Dominick) musel uříznout visící oční bulvu, se ukázalo, že protéza se řeže hůř, než se očekávalo, a záběr trval dlouho, než se mu to konečně podařilo a vyprskl smíchy. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama