Reklama

Reklama

Mrazivá past

  • USA The Ice Road (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlé oblasti severní Kanady dojde k sesutí těžce přístupného diamantového dolu. Zůstane v něm uvězněna skupina horníků, kterým postupně dochází kyslík. Jedinou jejich nadějí na záchranu je tým v čele se zkušeným řidičem kamionu (Liam Neeson) schopným překonat nebezpečnou cestu přes zamrzlý oceán. Tuto takřka nemožnou misi komplikuje nejen ohromná vzdálenost a prudká bouře, ale také postupující obleva. Nic z toho se však nevyrovná jejich hlavní hrozbě... (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (239)

dom156 

všechny recenze uživatele

Klasický akčnák, kde vlastně vybočuje pouze velmi otravný a nesmrtelný záporák, který mi dost výrazně brnkal na nervy. Což je dvousečné, jelikož herecky zahráno dobře, ale po stránce scénáře až moc přehnané. Kdyby se mě někdo zeptal, zda bych Mrazivou past doporučil, musel bych sdělit negativní stanovisko. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud by se Ice Road nesla ve stejném duchu, v jakém začala, mohli jsme mít sice béčkovou, ale solidní dobrodružnou jízdu, při níž bychom zavzpomínali na legendární The Wages of Fear. Film však putuje do zmrzlých splašek ve chvíli, kdy je naprosto jednoduchá a úderná zápletka přibarvena vedlejšími linkami v podobě pojistného podvodu, zradou ve vlastních řadách či sabotáží celé operace. Tím Hensleigh celý koncept úplně zazdil a potopil nejen návěs s vrtnou hlavicí, ale i důstojnost celého filmu. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Holt všichni akční hrdinové si chtěj zahrát ve svojí Pasti, ovšem ta Smrtonosná je jen jedna Liame. Nicméně ve srovnání s tím co Neeson pouští svým fanouškům před ksichty teď za posledních cca pět let, patří tahle Mrazivá určitě k tomu lepšímu! I přes to, že ta story je laciná, nápad v ní o kamionech převážejících tězkej náklad přes zmrzlej oceán při nastávajících časech tání, to je fakt bomba! A i když se po tý štrece stala spousty nepochopitelných hovadin, jako výplach palice to zabaví ideálně! 65% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už se na to Liame vyprdni. V sedmdesáti už nemůže být takový drsňák a hrát role určené mladým klukům. Na druhou stranu ti patří díky za vyobrazení zajímavé cesty, o které jsem nikdy neslyšel. Ze začátku filmu jsem byl pln očekávání, protože úvod (až na přemrštěné scény s Liamem) sliboval nadhled se špetkou vtipu. Bohužel se od prvních nesnází všechny náznaky rozplynuly a zbylo jen hloupé béčko. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Hloupý film, ve kterém praskající led pronásleduje jedoucí kamiony, aby se praskání následně na poslední chvíli zastavilo u jejich nohou, řidiči si řeknou pravidlo o diverzifikaci rizik, aby je při první příležitosti porušili, ale vrcholem stupidity je noha uvězněná ve smyčce ocelového lana napnutého mezi dvěma auty. A to jsme v první třetině filmu. Takové srágoroviny se v devadesátých letech laserovaly rovnou na DVD a posílaly se přímo do videopůjčoven. Ztráta času. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout objevujících se a následně mizejících řetězů z hnacích kol tracků. (DJMaroko)
  • Film je venovaný zosnulému scénografovi Arvovi Greywalovi, pre ktorého bol tento film posledným projektom. (koba)
  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout jiných typů kamionu Kenworth, a to například v cca 2/3 filmu, kdy kamiony vyjíždí ze zmrzlého jezera do kopců a jsou pronásledovány skůtry a SUV – zde to jsou starší typy. A naopak při jízdě po druhém zmrzlém jezeře jsou to již o generaci novější typy s výrazně jinými předními světly. (Pazdi)

Reklama

Reklama