Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V chatce v beskydském podhůří byla v noci nožem zavražděna mladá žena, která si sem s přítelem a známými vyjela na víkend. Mezi řadou podezřelých se kromě jejího přítele, s nímž neměla zdaleka už harmonický vztah, či bývalého personálu restaurace, v níž dříve pracovala, ocitne taky parta lékařů, kteří zde měli team building, ale i dvojice trampů, jež v osudnou noc spala nedaleko místa činu. Policisté obdrží z nedohledatelného mailu fotku zavražděné Edity Moravcové označenou číslem 1. Mohl v Beskydech vraždit stejný pachatel, který zabil Editu Moravcovou? (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příliš mnoho podezřelých a do toho ještě nedořešený minulý případ. Podivné chování manželky Černého, Malá taky jedná nelogicky, když nechá dcerku  den navíc u macechy. Nesedí mi to k ní, dřív byla především matka, teď je jen vyšetřovatelka. Vidí, že dcerku ztrácí, a přesto se takto chová. Scenárista nás chce asi přesvědčit, že práce hlavních hrdinů nejde dohromady s rodičovstvím a že se s těmi dvěma nedá žít. Malá by tedy asi měla změnit zaměstnání, jinak o holčičku přijde. Plesl se tváří, jako kdyby na něm neležela žádná vina. Tak co nám vyleze z toho Švehlíka? Špalkové to sluší mnohem víc než v první řadě seriálu. Lepší oblečení i účes. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii se kauzy více prolínají, a tak si divák nesmí nechat uniknout žádný díl. V této epizodě se zase objevila kauza Černého syna, do toho kauza minulé zavražděné, nyní vražda další mladé holky a k tomu ten instalatér... Rodina vyšetřovatelky Malé zase v ohrožení? Ztrácím se. V jednoduchosti je krása, s čímž zřejmě scénárista nesouhlasí a vplétá do vyšetřování ještě vztahové motivy. No, tři hvězdičky dnes dávám spíše za působivé exteriéry a hudbu než za příběh. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt stupidních vedlejších dějových linek, kdy se naprosto všechny hlavní postavy chovají jako naprostí iracionální idioti, hodnotila bych epizodu čtyřma hvězdičkama. Tentokrát mě vyšetřování případu vcelku bavilo a dokonce i samotné rozuzlení případu mi tentokrát nepřišlo tak strašně přitažené za vlasy jako u ostatních epizod, a to i přes to, že motiv vraždy mi přišel hodně chabý. Silnější průměr. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama