Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Marze 

všechny recenze uživatele

Perverzni a narcisticky thriler o pomste osameleho muze s obsesi. Je to solidni film pro patecni pandemicky vecer nouzoveho stavu. Nemuze ji dal, nez za hranice sve omezene zapletky. Jsou zde dobre herecke vykony. Postupne se buduje vyborne finale, ktere vynahradi nedostatky v prvnim a druhem dejstvi. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Pecka!! To mě úplně zničilo ... Těžkotonážní hutnej flick o odporným hajzlovi, kterýho hraje Mario Casas. Hraje ho fakt dokonale, až jsem ho úplně nenáviděl. Chvílema se mi i z něj a jeho činů zvedal žaludek. Naopak Deborah Francoiz je sexy a úchvatná ... No prostě, krásnej, těžkej film pro sobotní lenošení ... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

El Practicante je klasickým nekomplikovaným průměrným thrillerem ze Španělska, tentokrát s docela neotřelým námětem a krajně nepříjemným charakterem v podání Maria Casase, který je, jak je vidět hercem mnoha tváří, protože je momentálně poměrně často obsazován do různorodých rolí. Tady ztvárnil hajzla přímo prvotřídního a sympatizovat s ním určitě budete jen těžko. Sice budete překvapivé momenty hledat stěží, ale jako večerní nenáročná oddychovka poslouží slušně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro to vypadá, jako kdyby Netflix vznikl jen proto, aby ve Španělsku točil thrillery. Zdravotník je fajn kousek. Hlavně se v něm realizuje Mario Casas, který neunesl to, že ho opustila přítelkyně kvůli tomu, že se dostal na vozíček. Je to emotivně trošku přitažený za vlasy, ale atmosféru to mělo, tak proč ne. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podivínský záchranář se stane obětí nehody, po níž ochrne a stane se nesnesitelným natolik, že ho opustí přítelkyně. A s tím se nehodlá smířit. Casas je jako psychopatický vozíčkář výborný a budete ho spolehlivě nenávidět. S přivřenýma očima se dá akceptovat i jeho počínání vzhledem k handicapu. Problém je, že tu není dostatečně silný protihráč, kterému by se dalo fandit, takže to je de facto o tom, že odporný člověk dělá hnusné věci. To sice může částečně fungovat, ale celý film to neutáhne. Každopádně jednou se to dá. 55% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama