Reklama

Reklama

Pondělky na slunci

  • Španělsko Los lunes al sol (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tento film vypráví příběh těch, kteří žijí, jako by byla stále neděle a také pondělí tráví v záři slunečních paprsků. Příběh lidí, kteří byli zaměstnáni v loděnicích, ale přišli o práci a ztrácejí půdu pod nohama. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

eye candy 

všechny recenze uživatele

reziser madridskeho "barria" si opet nasteloval vercajk smerem do ulice a zachytil particku kamaradu, kteri se snazi vyporadat s zivotem a nezamestnanosti, pote co je uzavrena tovarna ve ktere busili. Mimoradne pohodovy film ktery pozvolna pluje neurcitym smerem a konci tam kde zacina. Plus jedna z nejsympatictejsich bardemovych roli ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Spomenul som si na časy, ked' som bol nezamestnaný a schádzali sme sa u kámoša a vždy niekto mal krabičku Startiek alebo Marsiek a vyhulili sme ju spolu a pri nej premýšľali odkiaľ splašiť prachy. Pripomenul som si i chvíle, kedy mi nič iné nezostávalo, len čumieť na telku a aspoň tak nemyslieť na hlad, ale ked' i v tej blbej televízi vám všetko pripomínalo, že ste lúzerom a nemáte prachy. Ked' blbý smiech niekoho v reklame vás nutkal si to hodiť... Chvalabohu, že tu robotu mám. Idem sa nachystať a valím na nočnú. Po tomto filme sa mi bude hned' lepšie pracovať... ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř a Santa, nepsaný vůdce a autorita v hloučku propuštěných přátel, o tom ví své. Čas plyne a naděje na práci je to, co sice umírá poslední, ale po letech je už pěkně vyšeptalá a není ji moc čím živit. Přesto se chlapi navzájem drží, ne plácáním po zádech a kecy, že jistě bude líp, naopak vzájemným špičkováním si dávají najevo, že jeden každý ví, o čem TO je. Moment, kdy zapíjejí smrt kamaráda a Santa naleje do urny s popelem frťana, jen dokládá, že to není strnulá truchlohra. A ještě něco ........ Javier Bardem, doporučuji věnovat filmům s ním zvýšenou pozornost, stojí to za to. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Skoro skutočný a momentálne veľmi aktuálny. Taký je tento film. Film o partii kamarátov, ktorí zostanú bez práce, a každý z nich sa nachádza v úplne rovnakej situácii, a pritom úplne odlišnej. Jeden len tak prežíva, druhého opustí žena, tretí to nezvláda, štvrtému sa aj napriek tomu celkom darí a ďalší sa za vzniknutú situáciu hanbí, a robí všetko preto, aby sa z nej dostal. Hudba výborná, skvelé momenty, parádny koniec ... no a Javier je skrátka Javier. Výborný film, odporúčam! ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Parta přátel, kteří spolu pracovali v loděnici a pak je propustili a oni se protloukají jak se dá. Jeden si zařídil bar, druhý dělá bezpečáka a další jsou stále nezaměstnaní. Santa je věčný rebel, kterého nezlomí nic a nikdo (víc takových lidí a svět by hned vypadal jinak), další jsou nešťastní, rozpadají se jim rodiny a život jim protéká mezi prsty a oni nevědí, jak z toho ven. Vypadá to jako smutný film, ale přesto takový není, je tam hodně míst, kde jsem se usmívala a několik, kde jsem se od srdce zasmála. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na severe Španielska, v provinciách Astúria a Galícia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama