Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ředitel Collins systematicky okrádá školu a chce získat stotisícový grant podmíněný založením zvláštní třídy, aby si mohl se svačinářkou Hellerovou koupit bydlení na pláži Waikiki. Harry s Lloydem jsou tedy zařazeni do zvláštní třídy. Od inspektora se dozví, že přijede sám zakladatel grantu, aby mu předal šek. A milý Harry s Lloydem překazí plány arogantnímu řediteli, a ještě se tak trochu zamilují do jedné slečny. Pobavil jsem se, ale zase ne nějak královsky, ale gagů je na skladě hodně a bylo poměrně z čeho vybírat. Navíc, Eric Christian Olsen a Derek Richardson jsou svým předlohám z předchozího filmu podobní a jejich mladší vydání Harryho a Lloyda táhne film velmi spolehlivě. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totálně dementní, vymaštěnej, ubohej film, jenže já se stejně ukrutně bavil. Harry s Lloydem dokážou vykouzlit neskutečný situace a hlavně některý jsou nezapomenutelný, ale zase na druhou stranu, ostatní výplň filmu je už na hodně nízký úrovni a když zrovna Harry s Lloydem nic nevyváděj tak je to docela nudící. Taky je v některých scénách dost cítit krádež dobrých fórků z Blbý a blbější a možná je hlavní dvojice až trokšu moc retardovaná, ale co, bavil jsem se skvěle, tak proč nedat 4* ()

Reklama

vorry 

všechny recenze uživatele

Tak na jedničku to zdaleka nemá, ale je zde pár výborných scének. Např. jak obá pijí ledovou tříšť a mrzne jim při tom xicht. Nebo jak Harry rozpatlá čokoládu po celý koupelně a pak tam přijde pád domu a říká: "Je to tu celý posraný....., všechno je od hoven, .... posral mi celý dům,... " :DDDDDDDDD Mazec. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Ztráta času jak pro diváka tak tvůrce, kteří se jen zbytečně snažili natočit prequel k super komedii, který však fakt stojí za prd, viděl jsem to sice několikrát, ale až pak jsem si uvědomil jaká je to ztráta času. K zblití. Ikdyž je zde i pár vtípků dobrých. // Poprvé viděno 27. Prosince. 2011 viděno 5X. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

I když obyčejně nemusim takovéhle lehkomyslné filmy, tenhle jsem si zamilovala. A Harry s Lloydem si hned získali moje sympatie. Když jsem se koukala poprvé tak u některých scének jsem to nevydržela a musela jsem se smát fakt hodně nahlas! Některé mi naopak přišly trochu trapné, ale těch bylo minimum. Byla bych víc spokojená, kdyby pointa fimu byla propracovanější a rozuzlení ne tak typicky "americké". Prosím, příště víc té dokonalé dvojky HARRYHO a LLOYDA a míň těch blbostí kolem!! :D ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama