Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Základem fantastické komedie Pozemšťanky jsou lehce k mání je oblíbený příběh o laskavých mimozemšťanech, kteří ztroskotají na Zemi a spřátelí se s "domorodci". Téma začalo být módní po úspěchu Spielbergova snímku E.T.- Mimozemšťan; do oblasti těch "nejbližších setkání" mezi pozemšťany a mimozemšťany je posunul film Starman. V podání režiséra Juliena Templea se neobvyklý kontakt změnil ve ztřeštěnou galaktickou love story mezi kapitánem kosmické lodi z daleké planety a kalifornskou manikérkou Valerií - Dívka se má vdávat, ale její nastávající, doktor Ted Gallagher, se spíše než o snoubenku zajímá o hezké sestřičky. Frustrovaná dívka se marně pokouší získat zpátky Tedovu přízeň; když však v jejím bazénu havaruje kosmický člun se třemi mimozemšťany, začne mít docela jiné starosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako zarytý fanoušek Jima Carreyho jsem se rozhodl, že zkouknu nějakou z jeho prvotin. Volba to nebyla špatná. Jde o celkem oddychovou komedii. Jak píše pár kolegů, já prostě nevidím G. Davis jako filmovou krásku a trochu mi tam "vadila". Ale to, že mi herečka není sympatická, neznamená, že snížím hodnocení filmu. Bohužel to takto mnoho komentátorů dělá, škoda. Jak jsem řekl, film do pohody. 55% ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Myslím že taková šílená komedie, a ještě navíc s Carreym a Goldblumem v obsazení, má celkem potenciál být skutečně srandovní. Využitý mi ale připadal jenom tak napůl, protože na úkor těch fakt legračních scén, je tam obrovská převaha scén trapných, a celkem nudných. Nějak je to hlavně Geenou Davis, která většinu filmu předvádí své vyzáblé tělo v bikinách, a divák místo aby slintal blahem nad její krásou, spíš v duchu prosí, ať už se ta škaredá paní oblíkne. Ale jak už jsem psala, je tam i pár scén, které jsou vtipné. A taky vynikající dance battle mezi marťanem a člověkem :-) ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím jak jsem se k tomuhle filmu dostala. Vím jenom že se koukám na nějakou šílenou komedii z let osmdesátých, kde se najednou pod chlupatými maskami mimozemšťanů objeví herci, Goldblum a Carrey, a já zůstávám ve stavu oněmělém a nechápu. Nevím proč to bylo (nebo vím, ale odmítám si to přiznat) ale měla jsem dost špatné a šílené období, když jsem tenhle film viděla. Samozřejmě podle uživatelů CSFD má tenhle film nízké hodnocení a nálepku propadák. Ovšem já si myslím že se jedná o komedii, sice s dost střeleným názvem, ale s dost vtipným, jednoduchým, ale vtipným obsahem. Jde o to, že herci, a dobří herci, si ze sebe dělají srandu. Blbnou, tančí, a nehrají si na žádný film se zápletkou nebo námětem k zamyšlení. Prostě pohodový film, zábava. Aspoň já jsem se pobavila. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Trojice ufounů přistane na zahradě v bazénu čerstvě opuštěné Geeny Davis a poznává pozemský svět. A já dostal přesně co jsem chtěl - praštěnou a trošku romantickou komedii u které jsem se dobře bavil. Davisová je krásná, s Goldblumem opět tvoří pár (i když až na konci), Wayans bezvadně tančí a Carrey si jako ten nejstupidnější z ufounů nacvičuje první škleby a ksichty. Efekty jsou jednoduché, stejně jako celý film, ale ničemu to nevadí. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Ze začátku neskutečná nuda, u prvních zpívánek jsme už málem vypínali, ale od bazénu to začalo být lepší - díky blonďatému (ňuňu!) Džimovi (a možná trochu i zbytku osazenstva rakety) jsme se dokonce několikrát posmáli nahlas. Docela příjemná oddychovka na nedělní odpoledne. Hodnocení nižší než 2* je nesmysl. A Jeff je tady po "proměně" BŮCH! ()

Galerie (77)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama